Uafgjort i dagens træningskamp

AB spillede i dag den 2. af 4 træningskampe forud for sæsonstarten 10. marts 2024. Dagens kamp blev spillet på Skovdiget mod FA 2000. Det var et hold, som AB har spillet mod flere gange. Der var fra cheftræner David Roufpanah’s side lagt vægt på, at det var en testkamp i forhold til at blive klar til de kommende 16 kampe i 2. division og ikke konkret at vinde træningskampe.

Til dagens kamp var der valgt følgende startopstilling:

Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

Adrien Koudelka

Rasmus Brodersen

Daniel A. Pedersen

Tim Freriks

Mark Garly

Flamur Dzelili

Ibrahim Doumbia

Frederik Lindgaard

Yushi Yamaya

Ágúst Hlynsson

 

AB startede kampen godt og fik tilspillet sig nogle chancer. FA 2000 havde også optræk til scoringer, som Albert Gaub-Jakobsen tog sig af.

Efter 20 min. måtte Albert Gaub-Jakobsen desværre gå fra banen med en skade. Han blev afløst af den nytilkomne målmand Jesper Sørensen.

Som kampen skred frem satte FA 2000 sig på kampen og overtog mere og mere af spillet. AB havde svært ved at fastholde bolden og sætte spillet.

Uden de helt store chancer får AB gennem et godt pres en gylden mulighed for at score, men efter flere afslutninger, opfanger FA 2000 bolden. Den hurtige omstilling førte til et godt skud, som Jesper Sørensen halvparerer. Bolden havner hos Casper Holmelund, der bringer FA 2000 foran 1-0.

I halvlegens slutning har Tim Frericks en stor mulighed for udligning, men han header forbi målet.

Efter 5 min. i 2. halvleg fik en FA 2000 spiller frit løb mod mål efter en omstilling. Afslutningen ender i mål til føring 2-0 ved Peter Kaiser. AB får frispark og Tim Freriks afslutter, men bolden ender hos FA 2000, der igen laver en hurtig omstilling, som bliver bremset af AB’s forsvar.

FA 2000’s tempo daler, og AB får tilspillet sig flere chancer. Efter 32 min. ser Søren Ilsøe, at FA’s målmand er lidt langt væk fra målet. Søren Ilsøe sender et perfekt skud afsted ikke langt fra midtercirklen, og bolden lander i mål til reducering 1-2.

Blot 5 min. senere får Søren Ilsøe chancen for at fordoble sin målscoring i dagens kamp. Christian Wagner afleverer indenom en FA 2000 forsvarer i feltet og Søren Ilsøe er helt fri og skal blot passere målmanden, men hans afslutning ender over mål.

En fejl i FA 2000’s forsvar medførte, at en FA 2000 spiller og målmanden går galt af hinanden og mister bolden. Emiliano Gomez opsnapper bolden og sender den resolut i mål til udligning 2-2.

U19 spilleren Noah Ibsen kom på banen og tager plads i midterforsvaret og gjorde et udmærket indhop.

AB’s gode afslutning på kampen kunne have givet en sejr, da Ahmed Hassan kommer helt fri og får afsluttet, men skuddet ender over mål.

Cheftræner David Roufpanah udtaler efter kampen: ”Vi starter kampen udmærket og har kontrol de første 10-15 minutter. Vi skaber to gode chancer, som vi ikke scorer på. Derefter har vi 30 minutter, hvor vi bliver for passive og giver initiativet væk. Vi lader FA 2000 komme ind i kampen og de får sat spillet, som de gerne vil have det. Vi laver nogle justeringer i pausen og der går vel 10-12 minutter af 2. halvleg inden justeringer kommer helt til udtryk. Derefter kommer vi stille og rolig ind i kampen igen. Afslutningen på kampen er rigtig god for os og man kan vel sige, at vi spillede rigtig godt i starten og i slutningen af kampen. Derimellem var det ikke godt nok, men det er en træningskamp og vi må arbejde videre”.

Fra banen gik:

Rasmus Brodersen, Flamur Dzelili, Yushi Yamaya, Ibrahim Doumbia og Tim Freriks

På banen kom:

Emiliano Gomez, Julius Lind, Søren Ilsøe, Ahmed Hassan og Noah Ibsen.

 

Næste træningskamp er onsdag den 21. februar 2024 kl. 19 i Simrishamn.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.