Ulrik Rasch udtræder af AB A/S bestyrelsen

AB A/S kan i dag meddele at formand for moderklubben Ulrik Rasch har valgt at træde ud af AB A/S bestyrelsen. Ud over sin rolle i moderklubben har Rasch siddet i AB A/S’ bestyrelse, siden Five Castles Football Group overtog aktiemajoriteten i klubben i november 2022.  

“Det er en beslutning, jeg har truffet på grund af stigende travlhed på jobbet,” siger Rasch. 

“Mellem mit fuldtidsjob og min rolle som formand for AB, har jeg i øjeblikket ikke tid til også at fortsætte i AB A/S bestyrelsen, men jeg vil fortsætte med at arbejde sammen med ejerne og den administrerende direktør for at sikre fortsat succes i både AB A/S og AB. AB A/S bestyrelse er fortsat lydhør over for mine forslag til, hvordan vi kan styrke samarbejdet yderligere.” 

Rasch har været bestyrelsesformand i AB siden marts 2015.  

“Ulrik er en nøgleperson og værdsat partner for AB A/S, og det vil han fortsat være, selvom han træder ud af AB A/S’ bestyrelse,” siger administrerende direktør, Sofie Brandi Petersen.  

“Forholdet til AB er meget vigtigt for os, og vi vil fortsat arbejde på at samarbejde med AB for at sikre succes for begge parter. Klubben ser frem til fortsat at arbejde sammen med Ulrik, og hvis hans kalender tillader det i fremtiden, har han altid en plads i AB A/S bestyrelse.” 

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.