Vi jagter de 3 point

AB Gladsaxe møder i morgen, lørdag den 16. september kl. 18.00, Fremad Amager på Gladsaxe Stadion. Det bliver en utrolig vigtig kamp mellem to hold, der ikke har fået den flyvende start på sæsonen, som de havde håbet på. AB indtager 8. pladsen med seks point, og Fremad Amager indtager 9. pladsen, ligeledes med seks point. Begge hold har brug for tre point for at holde TOP-6 inden for rækkevidde. De to klubber har udkæmpet mange store kampe gennem historien, og det har altid været med en masse tilskuere og god stemning på tilskuerpladserne. Den seneste kamp, hvor de to hold krydsede klinger og spillede om point, ligger dog helt tilbage i maj 2017, hvor både Fremad Amager og AB spillede i 1. division. Fremad Amager har Hans Christian Bonnesen i karantæne, mens AB ikke har nogen spillere i karantæne. Begge hold møder op til kampen med nederlag i den seneste kamp. Fremad Amager tabte til Aarhus Fremad, og AB tabte til FC Roskilde efter sæsonens måske dårligste kamp. Niclas Gomes passer fløjten, og han har Søren Lehmann og Yasin Seker på linjerne. Trænerteamet kan vælge startopstilling blandt disse spillere:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Layton Ndukwu

11 Killian van Mil

16 Albert Gaub-Jacobsen

18 Lucas Ørneborg

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

26 Christian Espensen Troelsen

27 Emiliano Arrieta

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

35 Pachanga Kristensen

40 Hørður Askham

Cheftræner David Roufpanah sagde umiddelbart efter dagens træning: “Der var virkelig god energi på den sidste træning inden kampen. En energi, vi meget gerne vil tage med til kampen i morgen. Vi var ikke helt tilfredse med den seneste kamp, så vi håber, at vi kan tage energien med fra træningen.

4

Vi har også fået forstærket truppen med Darren Sidoel, så nu må vi se. Vi har en god følelse af, at vi er vel forberedte til kampen. Spillerne ved, hvordan vi skal spille, og hvordan vi gerne vil have, at kampen forløber. Vi får problemer i kampe som den mod Roskilde, når vi ikke formår at spille på vores præmisser. Vi kommer til at spille på deres præmisser.

Så vi skal spille på vores måde og med vores identitet. Fremad Amager har nogle gode spillere, som har spillet på holdet i 1. division. Så vi har stor respekt for dem. De har haft en hård start på sæsonen og burde have vundet nogle flere kampe, end de har gjort. I den sidste kamp fik de et rødt kort og måtte spille en stor del af kampen med ti mand. Vi har stor respekt for Fremad Amager, men fokuserer på vores eget spil og de tre point, der ligger og venter.”

Rasmus Brodersen sagde med sved på panden: “Vi glæder os super meget til at komme på hjemmebane i morgen.og arbejder målrettet, for dem skal vi have. Vi vil gerne ramme nogle bedre mønstre og finde hinanden bedre. Forhåbentlig giver det nogle mål og også at vi rammer det spil, vi havde mod Esbjerg. Træningen har været god, og hver kamp er en finale. Så vi vil fokuseret arbejde for en god kamp.”

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.