2-2 i en svær kamp

I aftenens kamp blev målmandsposten varetaget af Albert Gaub-Jakobsen, der erstattede Indy Groothuizen. Ilias Namli startede på banen, og Christian Wagner måtte tage plads på bænken. Hørður Askham tog plads i midterforsvaret, hvor han erstattede Ibrahim Doumbia. AB Gladsaxe fik et point med hjem fra Frederiksberg. En godkendt 1. halvleg og en 2. halvleg, der ikke levede op til forventningerne. 515 tilskuere var mødt frem, og der er ingen tvivl om, hvilket hold der havde størst andel i tilskuerantallet og stemningen. Gennem hele kampen blev AB bakket taktfast op af de mange fans.

Efter 7 minutter kom AB foran på et tørt skud udefra af Tim Freriks. Der kom flere chancer til AB, men ingen resulterede i flere mål. AB kom til at stå længere tilbage på banen, og FA2000 kom bedre med i spillet. Efter 22 minutter havde AB hele 3 chancer i rap for at øge føringen, men heller ikke det resulterede i mål. FA2000 kom tættere på med skud, som heldigvis strøg forbi mål. Generelt fik FA2000 mere gang i deres spil efter AB’s mål.

DSC 0162

Fra 2. halvlegs start pressede FA2000 mere på, og efter et boldtab fra AB’s side fik Oskar Høybye frit løb mod mål. Hans afslutning var god, og udligningen var en realitet. Med omkring et kvarter tilbage af kampen headede en AB-forsvarsspiller bolden tilbage i feltet, men også direkte ud til Sami Jalal, der kunne score og bringe FA2000 foran 2-1.

Kampen gik ind i dommerens overtid, og AB lagde et kolossalt pres på FA 2000’s mål. Efter to hjørnespark og i 5. minut af overtiden lykkedes det Hörður Askham til stor jubel både på banen og på lægterne at udligne til 2-2.

Se opstillinger, ud- og indskiftninger, advarsler og tidspunkter for målscoringer.

Efter kampen sagde cheftræner David Roufpanah: ”Det blev en svær kamp, som jeg havde sagt på forhånd. En svær bane at spille fodbold på. Det er svært at lave afleveringer og have kvalitet i pasningerne for begge hold. Men vi har en for lang periode, hvor vi burde have grebet kampen anderledes an. Det må jeg reflektere over og finde ud af, hvordan jeg kan få spillerne til at spille hurtigere. Jeg har meget, jeg skal reflektere over i weekenden. Så må vi se, hvad vi kommer frem til. Det er ikke godt at slippe to mål ind. Oven på det viser vi, at vi kan komme tilbage. Vi scorer mål igen, vi skaber chancer igen, og vi er fortsat ubesejrede, og det skal vi bygge videre på. Tak til de mange fans – de skabte virkelig en hjemmebanestemning”.

Anfører Daniel A. Pedersen sagde: ”Det var ikke godt nok i dag. Det er selvfølgelig godt nok, at vi kommer tilbage og får et point. Vi skal spille lidt mere, og vi ender med at spille for meget med lange bolde. Banen er svær og ujævn, men vi skal spille mere i dag. Positivt at vi kom tilbage, ellers er der meget, vi skal arbejde på”.

AB stillede med følgende startopstilling:

16. Albert Gaub-Jacobsen

3. Erik Lindell

4. Adrien Koudelka

5. Rasmus Brodersen

6. Daniel A. Pedersen

8. Emil Wass

11. Killian van Mil

19. Ilias Namli

22. Tim Freriks 24. Marc Garly Pedersen

40. Hørdur Askham

Næste kamp er lørdag den 2. september 2023 kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion. Køb dine billetter lige her!

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.