AB Gladsaxe henter Julius Lind

AB Gladsaxe henter den 19-årige midtbanespiller, Julius Lind, på en 1-årig aftale.

Julius, der både kan spille som defensiv og central midtbanespiller kommer til AB Gladsaxe fra B.93, hvor han har spillet 56 kampe for U19-holdet og 2 kampe for førsteholdet.

– Julius er en meget talentfuld midtbanespiller, som er ekstremt komfortabel med bolden. Vi ser et stort potentiale i ham, og vi håber, at han kan udvikle sig meget i den grønne og hvide trøje, fortæller cheftræner David Roufpanah.

– Jeg er utroligt glad for at blive en del af AB, og jeg glæder mig rigtig meget til at træne med mine nye holdkammerater. Jeg håber at kunne udvikle mig og bidrage positivt til holdet. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe holdet med at opnå succes i denne sæson, udtaler en begejstret Julius Lind.

Alle i AB byder Julius velkommen til klubben.

Julius og resten af holdet spiller næste kamp lørdag den 2. september 2023 kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion. Køb dine billetter lige her!

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.