AB Gladsaxe henter Julius Lind

DSC 0715

AB Gladsaxe henter den 19-årige midtbanespiller, Julius Lind, på en 1-årig aftale.

Julius, der både kan spille som defensiv og central midtbanespiller kommer til AB Gladsaxe fra B.93, hvor han har spillet 56 kampe for U19-holdet og 2 kampe for førsteholdet.

– Julius er en meget talentfuld midtbanespiller, som er ekstremt komfortabel med bolden. Vi ser et stort potentiale i ham, og vi håber, at han kan udvikle sig meget i den grønne og hvide trøje, fortæller cheftræner David Roufpanah.

– Jeg er utroligt glad for at blive en del af AB, og jeg glæder mig rigtig meget til at træne med mine nye holdkammerater. Jeg håber at kunne udvikle mig og bidrage positivt til holdet. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe holdet med at opnå succes i denne sæson, udtaler en begejstret Julius Lind.

Alle i AB byder Julius velkommen til klubben.

Julius og resten af holdet spiller næste kamp lørdag den 2. september 2023 kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion. Køb dine billetter lige her!

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.