AB Gladsaxe henter Julius Lind

DSC 0715

AB Gladsaxe henter den 19-årige midtbanespiller, Julius Lind, på en 1-årig aftale.

Julius, der både kan spille som defensiv og central midtbanespiller kommer til AB Gladsaxe fra B.93, hvor han har spillet 56 kampe for U19-holdet og 2 kampe for førsteholdet.

– Julius er en meget talentfuld midtbanespiller, som er ekstremt komfortabel med bolden. Vi ser et stort potentiale i ham, og vi håber, at han kan udvikle sig meget i den grønne og hvide trøje, fortæller cheftræner David Roufpanah.

– Jeg er utroligt glad for at blive en del af AB, og jeg glæder mig rigtig meget til at træne med mine nye holdkammerater. Jeg håber at kunne udvikle mig og bidrage positivt til holdet. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe holdet med at opnå succes i denne sæson, udtaler en begejstret Julius Lind.

Alle i AB byder Julius velkommen til klubben.

Julius og resten af holdet spiller næste kamp lørdag den 2. september 2023 kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion. Køb dine billetter lige her!

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.