Afsted for at hente 3 point!

I morgen, fredag den 25. august 2023, tager AB Gladsaxe turen til Frederiksberg, hvor FA 2000 tager imod. Kampens dommer, Frederik Svendsen, fløjter opgøret i gang kl. 19.00 på Frederiksberg Idrætspark, Sønderjyllandsvej 4.

Efter blot én sæson i 3. division er FA 2000, efter oprykningen i juni måned, tilbage i 2. division. AB og FA 2000 har mødt hinanden flere gange i de seneste år, og det er som oftest meget tætte og spændende kampe, de to hold spiller. Senest de to hold

mødtes, var i en træningskamp i starten af august på Skovdiget. Her vandt AB med 6-3. Men én ting er træningskampe, noget andet er kampe med point på spil. FA 2000 kommer til kampen med en sejr over Brabrand i bagagen efter en 1-0 sejr sidste lørdag på den svære udebane i Aarhus. FA 2000 indtager 8. pladsen i tabellen. AB rykkede op på 5. pladsen i tabellen efter sejren over HIK sidste fredag på Gladsaxe Stadion. AB er dermed stadig ubesejret i sæsonen. Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Cheftræner David Roufpanah siger dagen før kampen: ”Så skal vi spille kamp igen, og det er dejligt. Det betyder, at vi har mulighed for at hente 3 point igen. Det bliver en hård udekamp. FA 2000 er nye i 2. division og arbejder hårdt sammen. Det bliver en svær udekamp på en udfordrende kunstgræsbane. Vi må tilpasse os forholdene og spille aggressivt på bolden samt vise, at vi kan håndtere denne situation. Jeg håber også, at vi kan få følelsen af at spille på hjemmebane. Vi spiller foran vores fans på et stadion i Københavnsområdet, så vi håber, at vi sammen kan skabe en hjemmebaneatmosfære. Vi vil spille med masser af energi. Vi er stadig i en proces, hvor vi skal lære hinanden at kende og blive afklarede med, hvordan vi spiller, samt hvordan den enkelte spiller. Der vil derfor være gode kampe, men også kampe, der er mindre gode. Sidste uge spillede vi ikke så godt, men vi fik 3 point – og det var rigtig godt.

Midtbanedynamoen Emil Wass siger følgende om kampen: ”Vi skal bygge videre på, at vi nu har fået de første 3 point. Selvfølgelig ønsker vi at hente 3 point mere og sætte en stime sammen. Frederiksberg Idrætspark er et svært sted at spille. Det er på en kunstbane, og det er en ældre kunstbane. Så der vil være en tilvænningsperiode i starten af kampen, tænker jeg. Når vi først har tilvænnet os, vil vores spil nok komme til udtryk. Vi skal forsøge at score det første mål, så vi kan få momentum og få dem til at åbne sig op, så det ikke er os, der skal jage dem.”

Trænerteamet har nedenstående bruttotrup med til kampen:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Emil Wass

10 Layton Ndukwu

11 Killian van Mil

16 Albert Gaub-Jacobsen

18 Lucas Ørneborg

19 Christian Wagner

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

33 Hakim Sighaoui

40 Hørður Askham

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.