AB Påske Camp 2024

Akademisk Boldklub inviterer til påskecamp på AB’s historiske og stolte anlæg på Skovdiget i Bagsværd i skolernes påskeferie i dagene mandag d. 25. marts til onsdag d. 27. Marts for årgangene 2016 (U8), 2015 (U9), 2014 (U10), 2013 (U11), 2012 (U12) og 2011 (U13).

Tilmeldingen er nu åben til AB Påske Camp 2024, hvor vi glæder os til at tage imod ambitiøse og glade fodboldspillere til udviklende fodboldtræning i en DBU-anerkendt klub. Hver dag vil være bygget op af to træningspas med indlagt frokostpause imellem. Træningen vil primært tage afsæt i den individuelle og positionsspecifikke udvikling.

Campen henvender sig til spillere, som brænder for at blive dygtigere og som elsker at komme til fodbold for at udvikle sig samtidig med, at man har det sjovt. Træningen varetages af dygtige UEFA-licenserede trænere, som har stor erfaring indenfor træning på netop disse alderstrin. Der vil være 2 trænere pr. årgang, hvilket betyder en trænernormering på 1 træner pr. 7-10 spillere. Spillerne vil derfor opleve, at der er stor tid og fokus afsat til dem, så vi sikrer de bedste forudsætninger for individuel udvikling.

Prisen for deltagelse 1.100 kr. pr. spiller. Inkluderet i prisen er frokost alle 3 dage.

Der arbejdes med en kapacitet på max. 15 spillere pr. årgang. Det vil også være særligt tilrettelagt program for målmænd ved vores tilknyttede målmandstræner alle 3 dage. Husk at notér ved tilmelding, hvis man ønsker at tilmelde sig målmandslinjen.

Skynd jer at melde jer til, så I ikke ender med at gå glip af nogle fantastiske fodbolddage i starten af påskeferien.

Ved spørgsmål omkring AB Påske Camp, er vi altid klar til at hjælpe. Skriv til simon@abfodbold.dk.

Sejr på 1-0 mod Nykøbing...
AB Gladsaxe fulgte op på de sidste kampes fine resultater i oprykningsspillet og vandt 1-0 i kampen mod Nykøbing FC.…
Afsted til Falster
AB Gladsaxe skal følge op på den fine start i oprykningsspillet, når holdet i morgen fredag den 26. april 2024…
Mikkel Brund forlænger aftalen
AB har forlænget kontrakten med midterforsvareren Mikkel Brund med 2,5 år frem til december 2026. “Mikkel har været en fantastisk…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.