AB A/S stopper samarbejdet med David Roufpanah

Akademisk Boldklub A/S har besluttet at stoppe samarbejdet med cheftræner David Roufpanah med øjeblikkelig virkning. Med Roufpanah som cheftræner kvalificerede holdet sig i denne sæson til 2. divisions oprykningsspil og nåede også kvartfinalen i landspokalturneringen for første gang i 22 år.

“Vi værdsætter Davids store indsats i denne sæson, og ønsker ham held og lykke fremover,” siger AB A/S’ adm. direktør Sofie Brandi Petersen.

“David har været med til at styrke klubbens sportslige set-up og fundament. Beslutningen er truffet på baggrund af, at vi ikke har set den udvikling og stabilitet i holdets spil i denne sæson som vi ønsker.”

“Vi har en gruppe af gode spillere med stor motivation, og vi har truffet denne beslutning, så vi kan starte forberedelserne til næste sæson allerede nu. Vi har indledt processen med at udpege en ny cheftræner, og vi vil give vores fans en update, når vi har afløseren klar.”

Roufpanahs trænerstab, assistenttræner og videoanalytiker Senthu Ariyanayagam og målmandstræner Brian Møllepovl, forlader også klubben. Vi takker dem for deres indsats og ønsker dem alt det bedste i fremtiden.

“Jeg vil gerne takke alle i AB for en god tid og sende en særlig tak for de fantastiske pokalaftener, vi havde sammen. Jeg ønsker klubben alt det bedste og håber snart at se AB tilbage i Superligaen,” siger David Roufpanah.

Assistenttræner Fabiana Alcala overtager midlertidigt ansvaret for holdet.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.