Gustav Overgaard Hansen forlader AB Gladsaxe

DSC1356 1AB Gladsaxe og forsvarsspilleren Gustav Overgaard Hansen har valgt at opsige samarbejdet pr. dags dato efter fælles beslutning med spilleren.

Overgaard Hansen kom til AB i sommeren 2022 efter en succesfuld tid som U19-anfører i Viborg FF.

“Jeg har været glad for at starte min seniorkarriere i AB, og selvom jeg kun har været her i et år, så er jeg stolt af at have været en del af en historisk og traditionsrig klub som AB. Jeg er taknemmelig for alle de mennesker, der har været en del af min tid i klubben. Særligt mine holdkammerater og trænere skal have en stor tak for et fedt og lærerigt år. Og naturligvis en kæmpe tak til alle de fans, der har støttet os igennem det hele, uanset resultaterne på banen,” fortæller Overgaard Hansen om sin tid i klubben.

Den 20-årige boldsikre midterforsvarer nåede at spille 27 kampe for klubben, hvor han især i efteråret viste sig godt frem som fast bestanddel på AB-mandskabet.

“I sin tid i AB har Gustav vist stor professionalisme og en exceptionel arbejdsmoral, men med tilgangen af et par nye centrale forsvarsspillere denne sommer, heriblandt forfremmelsen af Christian Troelsen fra akademiet, var udsigten til fast spilletid mere begrænset i den kommende sæson. Vi har derfor givet ham lov til at forlade klubben for at forfølge andre muligheder og ønsker ham alt det bedste,” fortæller Erik Stover.

Alle i AB ønsker Gustav held og lykke!

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.