AB Gladsaxe henter Rasmus Brodersen i B.93

Den 21-årige hurtige venstreback Rasmus Brodersen har skrevet under på en kontrakt med AB Gladsaxe. Rasmus spillede ungdomsfodbold i FCK fra han var 11 til 18 år, hvorefter han tog til B.93.

I foråret 2021 blev han rykket op i divisionstruppen. Her nåede Rasmus at spille 49 divisionskampe for B.93 inden han nu fortsætter sin karriere i AB.

Udover at være en hurtig venstreback er Rasmus en driblestærk spiller, der spiller med stor intensitet og er stærk i det offensive.

Rasmus Brodersen siger om skiftet til AB: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte et ny kapitel i AB, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg kan garantere, at jeg vil gøre mit bedste, for at holdet når sine mål i den nye sæson. Gladsaxe Stadion er et fedt stadion, så jeg glæder mig til at spille på min nye hjemmebane”.

Cheftræner David Roufpanah har følgende kommentarer til nyerhvervelsen: “Vi ser et stort udviklingspotentiale i Rasmus. Han er en meget kvik back med et godt arbejdstempo. Han vil være med til at give vores angrebsmuligheder et boost i venstre side. Samtidig styrker han også forsvaret, da han er en spiller, der arbejder ekstremt hårdt defensivt.”

Alle i AB Gladsaxe ønsker Rasmus Brodersen velkommen.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.