AB Gladsaxe henter Rasmus Brodersen i B.93

pro 6kI31XHH scaled e1688225699149Den 21-årige hurtige venstreback Rasmus Brodersen har skrevet under på en kontrakt med AB Gladsaxe. Rasmus spillede ungdomsfodbold i FCK fra han var 11 til 18 år, hvorefter han tog til B.93.

I foråret 2021 blev han rykket op i divisionstruppen. Her nåede Rasmus at spille 49 divisionskampe for B.93 inden han nu fortsætter sin karriere i AB.

Udover at være en hurtig venstreback er Rasmus en driblestærk spiller, der spiller med stor intensitet og er stærk i det offensive.

Rasmus Brodersen siger om skiftet til AB: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte et ny kapitel i AB, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg kan garantere, at jeg vil gøre mit bedste, for at holdet når sine mål i den nye sæson. Gladsaxe Stadion er et fedt stadion, så jeg glæder mig til at spille på min nye hjemmebane”.

pro OS60ysz9 1 scaled e1688225948565

Cheftræner David Roufpanah har følgende kommentarer til nyerhvervelsen: “Vi ser et stort udviklingspotentiale i Rasmus. Han er en meget kvik back med et godt arbejdstempo. Han vil være med til at give vores angrebsmuligheder et boost i venstre side. Samtidig styrker han også forsvaret, da han er en spiller, der arbejder ekstremt hårdt defensivt.”

Alle i AB Gladsaxe ønsker Rasmus Brodersen velkommen.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.