AB Gladsaxe henter Rasmus Brodersen i B.93

pro 6kI31XHH scaled e1688225699149Den 21-årige hurtige venstreback Rasmus Brodersen har skrevet under på en kontrakt med AB Gladsaxe. Rasmus spillede ungdomsfodbold i FCK fra han var 11 til 18 år, hvorefter han tog til B.93.

I foråret 2021 blev han rykket op i divisionstruppen. Her nåede Rasmus at spille 49 divisionskampe for B.93 inden han nu fortsætter sin karriere i AB.

Udover at være en hurtig venstreback er Rasmus en driblestærk spiller, der spiller med stor intensitet og er stærk i det offensive.

Rasmus Brodersen siger om skiftet til AB: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte et ny kapitel i AB, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg kan garantere, at jeg vil gøre mit bedste, for at holdet når sine mål i den nye sæson. Gladsaxe Stadion er et fedt stadion, så jeg glæder mig til at spille på min nye hjemmebane”.

pro OS60ysz9 1 scaled e1688225948565

Cheftræner David Roufpanah har følgende kommentarer til nyerhvervelsen: “Vi ser et stort udviklingspotentiale i Rasmus. Han er en meget kvik back med et godt arbejdstempo. Han vil være med til at give vores angrebsmuligheder et boost i venstre side. Samtidig styrker han også forsvaret, da han er en spiller, der arbejder ekstremt hårdt defensivt.”

Alle i AB Gladsaxe ønsker Rasmus Brodersen velkommen.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.