AB Gladsaxe indgår partnerskab med Select Sport

Akademisk Boldklub Gladsaxe indgår et stort partnerskab med det internationale anerkendte danske sportsmærke Select Sport, som bliver ny tøjpartner i klubben fra den kommende sæson og frem til sommeren 2028.

Direktør Erik Stover udtaler:

“Vi er meget ivrige efter at komme i gang med vores partnerskab med Select Sport. De er en voksende lokal partner, hvis hovedkvarter kun ligger et par kilometer fra Gladsaxe Stadion. Select er et kreativt og innovativt brand, og vi ser frem til et spændende og langt samarbejde. Ikke alene med at de laver nogle af de bedste fodbolde i verden, så har Select i de seneste par år også udviklet sig til at være blandt de bedste til at levere alt det, som en klub har brug for, herunder det spilletøj, som klubben skal bruge i de kommende år.”

Country Sales Manager for Select Sport, Peter Frank, tilføjer:

”Det er med stor glæde at vi har indgået en total aftale med AB, som jo er en af de ældste og mest traditionsrige klubber i Danmark. Vi synes, at vores værdier og geografiske placering passer perfekt og vi glæder os til at være en del af AB’s rejse tilbage til toppen af dansk fodbold. At jeg også selv har en fortid i klubben som spiller, gør ikke aftalen mindre interessant for mig personligt”.

Aftalen med Select Sport er en total aftale, hvilket betyder at Select Sport fremadrettet vil levere bolde, spilletøj, træningsudstyr, sportsplejemidler, målmandshandsker og andet teamgear til klubbens førstehold fra d. 01.07.23, samt alle ungdomshold fra 1.7.2024, ligesom amatørafdelingen i Akademisk Boldklub Gladsaxe også fra næste år bliver en del af total aftalen med Select Sport.

Salg af spillertøj vil meget snart blive forhandlet på vores hjemmeside og i vores merchandise shop på Gladsaxe Stadion. 

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.