AB Gladsaxe siger farvel til Tobias Brogaard

DSC1274Den 29-årige Tobias Brogaard har i sine 31 kampe for AB vist sig at være en leder og vigtig spiller for holdet, især i efterårssæsonen, hvor han bidrog til at sikre klubben en plads i oprykningsspillet.

Tobias Brogaard kom til klubben sidste sommer, og siden da har han været et fast holdepunkt for hele holdet.

På vegne af Akademisk Boldklub Gladsaxe udtaler CEO, Erik Stover, følgende om Tobias Brogaards indsats: “Vi er dybt taknemmelige for Tobias Brogaards bidrag til Akademisk Boldklub Gladsaxe. Hans professionalisme, lederevner og dedikation har været vigtig for vores hold. Vi ønsker ham alt held og lykke i fremtid.”

Selv fortæller Brogaard: “Det har været en fornøjelse at repræsentere AB. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater, trænere, ledere og fans for den støtte og tillid, de har vist mig i løbet af min tid her. Jeg er taknemmelig for at have haft muligheden for at spille for AB og ønsker alle det bedste i fremtiden.”

Brogaard fortsætter efter denne sæson karrieren i Nykøbing FC. Akademisk Boldklub Gladsaxe takker endnu engang Tobias Brogaard for hans indsats og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige fodboldkarriere.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.