Landsholdsbrag på Gladsaxe Stadion

20230411FB K589

Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub Gladsaxe er vært, når Kvindelandsholdet 5. juli tager imod Spanien i et brag af en kamp på Gladsaxe Stadion, som er sidste test inden VM i Australien og New Zealand til sommer.

Spanien er modstanderen i Danmarks sidste VM-test onsdag 5. juli 2023, hvor Kvindelandsholdet skal finpudse formen, så de kan rejse afsted med masser af selvtillid i rygsækken til VM i Australien og New Zealand i juli og august 2023.

Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub Gladsaxe er værter for et brag af et arrangement på Gladsaxe Stadion, hvor spillerne selvfølgelig skal have al den opbakning og støtte, vi kan give dem. Så tag din familie, naboen eller din gode kollega under armen og få en fantastisk fodboldaften lige her i Gladsaxe.

– Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi får fra de danske fans. Det, vi gør på banen, kunne vi ikke gøre uden fansene. Vi ved, at det bliver vanskeligt at støtte os på lægterne i Australien, og derfor vil vi hylde fansene den 5. juli. Forhåbentligt kommer der mange på Gladsaxe Stadion, så vi kan sige tak for støtten og give fansene en fed oplevelse, før vi rejser afsted til VM, siger Pernille Harder.

 Kom og mærk stemningen før afrejsen til VM

20230407FB K719

Danmark har oplevet flot opbakning med fyldte fanafsnit til både EM i England i sommer og senest april-kampen i Malmø. Desværre er der meget langt til Australien, og derfor har alle danske fans ikke mulighed for at støtte Kvindelandsholdet til VM-slutrunden Down Under. De rød-hvide fans fortjener af den grund virkelig at mærke, hvor stor betydning de har for Kvindelandsholdet. Og det kommer de til frem mod og til selve kampen mod Spanien den 5. juli:

 – Kvindelandsholdet kommer til at have åbne træninger, hvor fans kan få autografer og selfies med spillerne – og det samme gør sig gældende til

Malmoe er dansk

kampen. Til kampen vil vi også have en fanzone ved stadion, og så vil der være overraskelser inde på stadion, hvor holdet kommer til at vise fansene, hvor meget de betyder for. Vi håber at se så mange fans som muligt på stadion til en rød-hvid fanfest, siger Martin Ramtung, fankoordinator i DBU.

Billetsalget er åbent

Billetsalget til kampen mod Spanien på Gladsaxe Stadion onsdag 5. juli kl. 18.00 er allerede startet, og du kan sikre din plads på lægterne for bare 50 kroner.

Køb din billet på billet.dbu.dk

Du kan læse mere om billetsalget og holde dig opdateret på fordanmark.dk

 

Fotokredit: Anders Kjærbye – dbufoto.dk

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.