AB Gladsaxe skriver kontrakt med Pachanga Kristensen

AB Gladsaxe har skrevet kontrakt med det unge, talentfulde defensive talent, Pachanga Kristensen. Den 16-årig Kristensen fik allerede sin debut for førsteholdet i pokalkampen mod Ledøje-Smørum Fodbold i denne sæson.

DSC 1100

Om kontrakten fortæller Kristensen: “Jeg er utrolig stolt af at skrive min første kontrakt med AB. Det var her, jeg begyndte at spille fodbold, så det gør det endnu mere specielt. Jeg glæder mig til at udvikle mig som spiller og opleve mange gode øjeblikke med klubben og vores fans.”

Kristensen startede i AB som 6-årig, og har sidenhen været forbi forskellige klubber, før han i juli 2021 vendte tilbage til klubben efter et ophold i GVI.

Om Kristensen udtaler cheftræner Roufpanah: “Pachanga er et meget spændende talent fra vores eget akademi. Han er en stærk spiller, der allerede har en god forståelse for spillet. En central forsvarsspiller udvikler sig meget i løbet af sin karriere, og den udvikling kommer især med mere erfaring. Det bliver meget interessant at se, hvor dygtig Pachanga kan blive, især da han allerede er en del af førsteholdet i en så ung alder.”

Alle i klubben ønsker Pachanga tillykke med kontrakten.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.