AB Gladsaxe skriver kontrakt med Pachanga Kristensen

AB Gladsaxe har skrevet kontrakt med det unge, talentfulde defensive talent, Pachanga Kristensen. Den 16-årig Kristensen fik allerede sin debut for førsteholdet i pokalkampen mod Ledøje-Smørum Fodbold i denne sæson.

Om kontrakten fortæller Kristensen: “Jeg er utrolig stolt af at skrive min første kontrakt med AB. Det var her, jeg begyndte at spille fodbold, så det gør det endnu mere specielt. Jeg glæder mig til at udvikle mig som spiller og opleve mange gode øjeblikke med klubben og vores fans.”

Kristensen startede i AB som 6-årig, og har sidenhen været forbi forskellige klubber, før han i juli 2021 vendte tilbage til klubben efter et ophold i GVI.

Om Kristensen udtaler cheftræner Roufpanah: “Pachanga er et meget spændende talent fra vores eget akademi. Han er en stærk spiller, der allerede har en god forståelse for spillet. En central forsvarsspiller udvikler sig meget i løbet af sin karriere, og den udvikling kommer især med mere erfaring. Det bliver meget interessant at se, hvor dygtig Pachanga kan blive, især da han allerede er en del af førsteholdet i en så ung alder.”

Alle i klubben ønsker Pachanga tillykke med kontrakten.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.