Pokalsejr på Fyn

Pokalturneringen lever sit helt eget liv, og det måtte AB Gladsaxe sande, da de i dag gæstede Høje Bøge Stadion i Svendborg, hvor SfB-Oure FA fra 3. division tog imod.

Kampen blev benyttet til at give spilletid til de, som ikke har spillet så meget. Det betød b.la. at unge Daniel Hessner Jacobsen fik sin debut for førsteholdet.

I forhold til kampen mod Esbjerg var der to gengangere i startopstillingen:

01Indy Groothuizen

23 Marcelo Randolf

35 Pachanga Kristensen

26 Christian Espensen Troelsen

37 Frederik Lindgaard

17 Lucas Ørneborg

06 Julius Lind

27 Emiliano Arrieta

21 Ilias Namli

17 Oliver Drost

20 Abel Walatee

SfB-Oure FA lagde frisk fra start og havde bestemt ikke tanker om at gå stille til værks. De spillede deres chance og de gjorde det godt.

ABs forsvar blev sat på flere prøver og flere skud var rimeligt tæt på scoring. Det var alligevel AB, der efter 13min. kom foran 1-0 på et godt mål af Lucas Ørneborg.

AB fik spillet i for små rum og mange afleveringer blev spiller tilbage i banen. SfB-Oure FA derimod fik igen hurtigt spillet sig frem på banen, og havde en del chancer. Mathias Lorentzen kunne forholdsvis nemt løbe gennem forsvaret og udligne til 1-1. Kort tid efter kunne Marius Stenner bringe SfB-Oure FA foran til pausestillingen 2-1.

Begge hold havde en del gode chancer i starten af 2. halvleg. Men så fik AB to gyldne minutter. Ilias Namli fik en lang og præcis aflevering og tog chancen da han så, at SfB’s målmand var langt ude af målfeltet, og sendte elegant bolden over målmanden til udligning 2-2.

Og minuttet senere blev Abel Walatee spillet fri midt foran mål og kunne let bringe AB foran 3-2.

SfB-Oure FA gav ikke op og pressede på for en udligning. Et kvarter før kampen var slut mistede AB bolden på midtbanen ogen helt fri Magnus Jørgensen sparkede bolden forbi Indy Groothuizen i AB-målet til 3-3. Hjemmeholdet var farligst i kampens slutfase, og var lige ved at score efter at stadionuret havde rundet de 90 min., men der blev ikke fundet en vinder i den ordinære spilletid.

Der var kun spillet 3 min. af de forlængede spilletid, da Tim Freriks blev spillet helt fri foran målmanden, som dog klarede forsøget med en flot redning.

Efter 13 min. opsnappede Tim Freriks en løs bold i feltet, driblede udenom en forsvarsspiller og sparkede bolden fladt forbi målmanden til 4-3. Der kom stadig chancer til begge hold, men ingen mål, så AB er nu videre til pokalens tredje runde.


DSC 0704
Køb udebanetrøjen lige her!

Efter kampen sagde Adrien Koudelka: “Det var en svær kamp mod et godt hold med god boldbesiddelse. Begge hold havde flere chancer, og jeg synes vi spillede bedre og bedre i 2. halvleg. Vi lod dem ret nemt komme frem til mange gode chancer, men forsvaret stod godt. Vi viste det bedst spil i forlængelsen, og fik scoret det afgørende mål. Vi er nu videre i turneringen”.

Cheftræner David Roufpanah sagde: “Det var en typisk pokalkamp. Vi bør tidligere sætte os på kampen og være mere aggressive. Det er en stor udfordring med det meget unge hold, vi stiller med i dag. I startopstillingen er det med en gennemsnitsalder på omkring 20 år og med en forsvarskæde på 19 år. Det er positivt at kunne give dem spilletid i en sådan kamp, hvor vi også vinder.

Det var dejligt at se så mange fans her på udebane, og skønt at vi kunne få en sejr med hjem”.

Se opstillinger, ud- og indskiftninger, advarsler og tidspunkter for målscoringer.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.