Turen går til Fyn for at hente en sejr

I morgen tirsdag møder AB Gladsaxe SfB-Oure i Oddset Pokalen kl. 17.00 på det historiske Høje Bøge Stadion, som kan dateres helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Der blev bl.a. afholdt “Idrætsugen”, der løb af stablen i årene 1940 til 1949.

Og hvorfor fortælle det – jo et af årene spillede AB med Knud Lundberg i spidsen opvisningskamp mod et udvalgt Svendborg hold.

Se omkring 3:10 i denne gamle film: https://www.danmarkpaafilm.dk/klip/hoeje-boege-stadion

Svendborg forenede Boldklubber (SfB) er officielt grundlagt den 2. april 1901 og i 2018 indgik klubben i et elitesamarbejde med Oure Fodbold Akademi om fælles førstehold under navnet SfB-Oure FA.DSC03413SfB-Oure FA spiller i 3. division og ligger pt. på 7. pladsen. SfB-Oure FA vandt i weekenden med 4-0 over Avarta hjemme på Fynske Bank Arena Høje Bøge, som SfB-Oure FA’s hjemmebane retteligt hedder.

Så der venter AB en kompetent modstander, og kampen skal jo vindes for videre avancement i pokalturneringen.AB kommer til kampen med et nederlag på 3-0 til Esbjerg fB. En kamp der langt hen ad vejen, var mere jævnbyrdigt end cifrene antyder.

 

Det bliver spændende at se, hvordan trænerteamet blander kortene i forhold til at stille et konkurrencestærkt hold og samtidig give spilletid til spillere, som ikke har spillet så meget i sæsonåbningen.Cheftræner David Roufpanah siger dagen før bussen kører til Fyn: ”Ja vi skal til Svendborg, og vi vil naturligvis spille med nogle af de spillere, som ikke har fået så meget tid på banen. Vi må se, hvordan vi gør det. Og ja de spiller i 3. division, men jeg tror ikke, det bliver en let kamp og at vi får noget foræret. Vi har et meget presset kampprogram i denne tid, så vi må tage gode beslutninger med holdet. Det er jo også en god chance for alle spillere at vise sig frem, så det er en vigtig kamp”.

Trænerteamet har følgende bruttotrup til rådighed:

  1 Indy Groothuizen  4 Adrien Koudelka10 Layton Ndukwu11 Killian van Mil16 Albert Gaub-Jacobsen17 Oliver Drost18 Lucas Ørneborg20 Abel Walatee21 Ilias Namli

22 Tim Freriks23 Marcelo Randolf26 Christian Espensen Troelsen27 Emiliano Arrieta28 Emiliano Gomez

      Pachange Kristensen

      Julius Lind

37 Frederik Lindgaard

U19 Daniel Jacobsen

U19 Noah Maale

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.