AB Gladsaxe skriver kontrakt med ungdomstalentet Hakim Sighaoui

Hårdt arbejde bærer frugt, og det har det bestemt også gjort for 19-årige midtbanespiller Hakim Sighaoui, der i denne uge har skrevet under på en professionel kontrakt med klubben.

1 4

Sighaoui, hvis talent er blomstret betydeligt i løbet af hans tid hos klubbens U-19 hold, hvor han har bl.a har spillet 24 kampe og scoret 6 mål i denne sæson, fortsætter nu sin fodboldkarriere som en del af AB’s seniorhold i den kommende sæson.

Hakim udtrykker sin glæde over at have underskrevet sin første kontrakt: “Det føles fantastisk! Det er resultatet af lang tids hårdt arbejde og dedikation. Det er min første kontrakt, hvilket gør det ekstra specielt. AB betyder utrolig meget for mig. Klubben har vist tillid til mig og har hjulpet mig med at vokse som person og som spiller. Jeg har oplevet en enorm udvikling i min tid her. Mit mål for den kommende sæson er at kunne bidrage så meget som muligt til holdet og fortsætte min udvikling.”

“Vi er begejstrede for Hakim og hans potentiale. Han har gjort rigtig gode fremskridt på U19-holdet, og akademiet har gjort et godt stykke arbejde med hans træning, og vi føler, at han er klar til at fortsætte sin udvikling på seniorholdet,” fortæller administrerende direktør Erik Stover.

Alle i AB ser frem til at følge Hakims udvikling og ønsker ham tillykke med kontrakten!

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.