AB skriver 3-årig kontrakt med Christian Wagner

Akademisk Boldklub Gladsaxe har indgået en 3-årig kontrakt med den unge AaB angriber, Christian Wagner. Den giftige angriber har imponeret med sin evne til at score mål på ungdomsniveau. Christian Wagner har nemlig tidligere været topscorer for AaB’s U13, U14, U15, U17 og U19-hold, og han har også tørnet ud for Viborgs førstehold i halvanden sæson, hvor det blev til to kampe for klubben, samt et lejeophold i norske Moss.

Efter en kort periode tilbage i AaB’s reserver, hvor han står noteret for 8 mål og 3 assists i blot 9 kampe i forårssæsonen, har AB nu sikret sig den jydske angriber frem til sommeren 2026.

Den talentfulde angriber ser frem til at iføre sig AB-trøjen og spille på Gladsaxe Stadion. Han fortæller blandt andet: “Jeg glæder mig rigtig meget til at tage trøjen på og spille foran vores fans. Jeg håber, at jeg kan underholde dem med noget godt fodbold, men mest af alt håber jeg på, at jeg kan være med til at løfte klubben til nye højder.”

Christian Wagner fast besluttet på at bidrage med sin evne til at lave mål og assist samt være med til at skabe en god træningskultur på holdet.

Han tilføjer: “Jeg ville beskrive mig selv som en traditionel 9’er med en fin målnæse. Jeg har et godt spark og kan skyde med begge ben, men jeg er også god til at finde mine holdkammerater på banen .” 

“Klubbens ambitioner og mål passer perfekte til mine egne. Jeg vil gerne være med til at bygge noget godt med AB og få klubben tilbage i toppen af dansk fodbold.” uddyber Christian.

Alle i klubben byder Christian varmt velkommen til AB-familien.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.