AB skriver 3-årig kontrakt med Christian Wagner

WhatsApp Image 2023 05 19 at 20.51.54Akademisk Boldklub Gladsaxe har indgået en 3-årig kontrakt med den unge AaB angriber, Christian Wagner. Den giftige angriber har imponeret med sin evne til at score mål på ungdomsniveau. Christian Wagner har nemlig tidligere været topscorer for AaB’s U13, U14, U15, U17 og U19-hold, og han har også tørnet ud for Viborgs førstehold i halvanden sæson, hvor det blev til to kampe for klubben, samt et lejeophold i norske Moss.

Efter en kort periode tilbage i AaB’s reserver, hvor han står noteret for 8 mål og 3 assists i blot 9 kampe i forårssæsonen, har AB nu sikret sig den jydske angriber frem til sommeren 2026.

Den talentfulde angriber ser frem til at iføre sig AB-trøjen og spille på Gladsaxe Stadion. Han fortæller blandt andet: “Jeg glæder mig rigtig meget til at tage trøjen på og spille foran vores fans. Jeg håber, at jeg kan underholde dem med noget godt fodbold, men mest af alt håber jeg på, at jeg kan være med til at løfte klubben til nye højder.”

Christian Wagner fast besluttet på at bidrage med sin evne til at lave mål og assist samt være med til at skabe en god træningskultur på holdet.

Han tilføjer: “Jeg ville beskrive mig selv som en traditionel 9’er med en fin målnæse. Jeg har et godt spark og kan skyde med begge ben, men jeg er også god til at finde mine holdkammerater på banen .” 

“Klubbens ambitioner og mål passer perfekte til mine egne. Jeg vil gerne være med til at bygge noget godt med AB og få klubben tilbage i toppen af dansk fodbold.” uddyber Christian.

Alle i klubben byder Christian varmt velkommen til AB-familien.

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.