Et tungt nederlag

AB Gladsaxe spillede i dag mod Thisted FC på udebane i Thisted. Efter en lang bustur var spillerne mere end klar til at få rørt benene. I forhold til sidste weekends kamp mod Thisted var Christian Espensen Troelsen og Christoffer Thrane i startopstillingen, mens Søren Ilsøe og Marcello Randolf tog plads på bænken. Christian Espensen Troelsen spillede i midterforsvaret, hvilket han gjorde rigtig godt, og Marcus Gudmann var rykket frem på midtbanen. Kampen sluttede med en sejr til Thisted FC på 2-1 efter 1-0 ved pausen. Kampen havde pointmæssigt ikke den store betydning, men begge hold var selvfølgelig opsatte på at få en sejr. Om det var den lange bustur, der sad i benene, vides ikke, men AB kom skidt fra start. Allerede efter 3 min. havde Thisted en god afslutning, som dog endte i sidenettet.

Kun 4 min. efter fik Thisted et hjørnespark, som ikke blev clearet ordentligt, så Thisteds Mikkel Agger kunne score til 1-0. Efterfølgende kommer AB meget bedre med i kampen og kombinationerne begyndte at flyde bedre. Der var afslutninger fra begge hold, hvor Thisted vel havde den største chance, men heldigvis stod Christian Espensen Troelsen godt placeret og kunne sparke bolden væk. Marcus Gudmann modtog et god placeret indlæg fra Silas Trier Madsen, men skuddet ramte tæt forbi stolpen. På et hjørnespark fik Christian Espensen Troelsen afsluttet, men Thisteds forsvar fik clearet til endnu et hjørnespark. Målmanden halvklarede et skud og riposten røg ud til Marcus Gudmann, som fik afsluttet, men skuddet blev blokeret. AB kom bedre ud til 2. halvleg og fik lagt et højt pres. Thisted stod lavt og forsvarede deres 1-0 føring. Det gav nogle chancer bl.a. blev Frederik Ellegaard tacklet i feltet og faldt til jorden. Det lignede et straffe, men dommeren takserede situation som film fra Ellegaards side, og gav ham en advarsel. Alessio Alicino fik sendt at rigtig godt skud afsted, hvor Thisteds målmand måtte helt ned i hjørnet og med en klasseredning, klarede han skuddet.

Frederik Ellegaard slap igennem, og var alene med Thisteds målmand, men tabte desværre et skridt lige før han skal afslutte. Med 9 min. tilbage af den ordinære spilletid, skete det, der ikke måtte ske. AB havde ikke scoret på sine chancer. Thisted havde et godt skud, og Albert Gaub-Jakobsen klarer i første omgang, men bolden endte hos Thisteds Christian Hørbye, der kunne øge føringen til 2-0 til stor begejstring for de 236 tilskuere. I dommerens overtid blev Søren Ilsøe nedlagt i feltet, og Frederik Ellegaard scorede sikkert på det efterfølgende straffespark til reducering 1-2. I de sidste 2-3 min. forsøgte AB med et pres at få det udlignende mål, men det lykkedes desværre ikke.

Efter kampen udtaler cheftræner Simon Ervolder Andresen: ”Tungt nederlag – vi starter kampen rigtig skidt. I de første 10 min. var vi ikke mentalt klar, vi var ikke parate og vi har ikke den friskhed, der skal til. Vi taber nærkampe og standardsituationer, og på en af standardsituationerne scorer Thisted. Jeg synes, vi har en god reaktion på målet. Jeg synes, vi er det bedste hold fra 15.-70. min. Så scorer de til 2-0, og det punkterer kampen. Jeg synes, vi har svært ved at spille på deres præmis, som er duel spil og standarder -og så taber man heroppe. Anfører Silas Trier Madsen udtalte: ”Vi starter for skidt, synes jeg. Vi får ikke pareret deres tryk i starten og det er ligesom os, der hele tiden er efter dem de første 15 min. Vi kommer bagud 1-0 og

det giver os en lidt svær start. Jeg synes egentlig, vi kommer bedre efter det, men vi formår ikke at blive farlige nok og presse dem. Vi får skabt nogle chancer, som vi også skal score på, men når man ikke er skarpere i begge ender, så kan man ikke vinde fodboldkampe”.

 

Startopstilling med ud- og indskiftninger:

16 Albert Gaub-Jakobsen (mål)

2 Rasmus Møller ud – Søren Ilsøe ind

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

17 Christoffer Thrane ud – Daniel Warmbach ind

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino ud – Emiliano Gomez ind

22 Silas Trier Madsen ud – Asger Højmark ind

26 Christian Espensen Troelsen ud – Adrien Koudelka

30 Marcus Mustac Gudmann

 

Næste kamp bliver spillet lørdag den 27. maj kl. 18.00 på Gladsaxe Stadion.

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.