Gymnasieelever på fodboldskoleophold i Bagsværd

I løbet af denne uge er en gruppe på 22 amerikanske gymnasieelever samlet til et fodboldskoleophold i Danmark. Samarbejdet er skabt gennem AB’s talentakademi og deres netværk i USA.

DSC 0769

Mandag ankom drengene til Skovdiget, ivrige efter at spille fodbold. På anlægget har de sammen med klubbens akademitrænere arbejdet hårdt hen imod bl.a to træningskampe mod AB’s og FA 2000’s talentfulde U-hold. To kampe, der i går begge endte med sejr til drengene.

Resten af ugens program vil være fyldt med træningssessioner med lærerige øvelser og taktisk undervisning, som har til formål at introducere taktiske koncepter, der skal udfordre deres forståelse af fodbold.

I slutningen af ugen vil drengene fra Middlesex Prep School også få chancen for at opleve AB’s kamp mod FA 2000 på Frederiksberg samt Superliga-fodbold i Parken.

Erik Stover, direktør i AB, er begejstret for besøget. Han udtaler: “Det er en stor fornøjelse at byde Middlesex School-eleverne velkommen til vores fodboldtour-program her i Danmark. Sammen med vores akademi og det værdifulde netværk i USA har vi skabt et fantastisk udvekslingsprogram. Ikke kun fodboldmæssigt, men også kulturelt. Denne uge har været fyldt med intens træning og spændende kampe, og der er ingen tvivl om, at drengene får minder for livet.”

Vi ønsker alle drengene en uforglemmelig uge i Bagsværd og Gladsaxe!

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.