Gymnasieelever på fodboldskoleophold i Bagsværd

I løbet af denne uge er en gruppe på 22 amerikanske gymnasieelever samlet til et fodboldskoleophold i Danmark. Samarbejdet er skabt gennem AB’s talentakademi og deres netværk i USA.

Mandag ankom drengene til Skovdiget, ivrige efter at spille fodbold. På anlægget har de sammen med klubbens akademitrænere arbejdet hårdt hen imod bl.a to træningskampe mod AB’s og FA 2000’s talentfulde U-hold. To kampe, der i går begge endte med sejr til drengene.

Resten af ugens program vil være fyldt med træningssessioner med lærerige øvelser og taktisk undervisning, som har til formål at introducere taktiske koncepter, der skal udfordre deres forståelse af fodbold.

I slutningen af ugen vil drengene fra Middlesex Prep School også få chancen for at opleve AB’s kamp mod FA 2000 på Frederiksberg samt Superliga-fodbold i Parken.

Erik Stover, direktør i AB, er begejstret for besøget. Han udtaler: “Det er en stor fornøjelse at byde Middlesex School-eleverne velkommen til vores fodboldtour-program her i Danmark. Sammen med vores akademi og det værdifulde netværk i USA har vi skabt et fantastisk udvekslingsprogram. Ikke kun fodboldmæssigt, men også kulturelt. Denne uge har været fyldt med intens træning og spændende kampe, og der er ingen tvivl om, at drengene får minder for livet.”

Vi ønsker alle drengene en uforglemmelig uge i Bagsværd og Gladsaxe!

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.