Et point med hjem fra det jyske

AB Gladsaxe var tidligere i dag på jagt efter point i Skive. For 2. uge i træk lavede AB et flot comeback og fik det ene point med hjem. Kampen sluttede 2-2 efter Skive føring på 2-0 efter 26. min. Begge mål blev scoret på hjørnespark. AB’s mål blev scoret af Frederik Ellegaard på straffespark, og Søren Ilsøe sendte bolden i mål til udligningen i overtiden. I forhold til startopstillingen mod Kolding startede Daniel Warmbach i stedet for Alessio Alicino, der måtte tage plads på bænken. AB lagde fint ud og stod godt på banen og allerede efter 2 min. havde Frederik Ellegaard en god afslutning efter et godt angreb. Begge hold havde svært ved at sætte spillet på den vanskelige bane. Der var tilløb til ”lige-ved-og-næsten” chancer til begge hold. Efter 18 min. får Skive et hjørnespark og Jacob Vetter kommer højest og header bolden i mål til føring på 1-0. Blot 8 min. senere scorer Jacob Vetter igen efter hjørnespark til føring 2-0 til hjemmeholdet. Så for 2. kamp i træk var AB igen bagud med 0-2 efter standardsituationer.

DSC2334

Det var igen op ad bakke. AB forcerer spillet og havde generelt svært ved at skabe større chancer. AB får et frispark i en ønskeposition for Marcus Gudmann. Han skød fremragende, men denne gang endte skuddet ikke i mål. For at styrke offensiven blev Asger Højmark-Jensen sendt på banen og forsvarsspilleren Gustav Overgaard Hansen tog plads på bænken. Fra 2. halvlegs start fik AB lagt spillet op på Skives banehalvdel. Der var stort tryk på Skives forsvar, og AB sendte et utal af bolde frem i feltet. Efter 73 min. får AB tilkendt et straffespark, og Frederik Ellegaard scorer sikkert til reducering 1-2. AB fortsætter det store pres mod Skives mål. Det gav enkelte omstillinger til Skive, som dog ikke fik scoret flere mål. To min. inde i dommerens overtid kom belønningen, da Søren Ilsøe tæt under mål banker bolden i mål og udligner til 2-2. Det blev aldrig en stor kamp fra AB’s side, men en god fight og indstilling gav et point i det jyske.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtalte efter kampen: ”Det kræver lige en dyb vejrtrækning. Det var en mavepuster i 1. halvleg. Egentlig går vi ud og sidder fint på det. Så scorer Skive de to mål, hvor vi bare ikke er stærke nok. Så bliver det op ad bakke og igen viser holdet, at der ikke er en snert af at give op. Vi må også erkende, at der ikke er nok kvalitet – vi skal ikke komme bagud. Det skal ændre sig nu og der skal en helt anden alvorlighed omkring de situationer. Vi skaber mere end dem, vi jager til det sidste. Puha, fantastisk comeback men vi skal være skarpere. Vi skal ikke lukke de mål ind – det går bare ikke”.

Anfører Silas Trier Madsen udtalte: ” Selvom vi kommer flot tilbage efter at have været bagud med to mål igen, står man lidt med en lidt flad følelse. Vi vil snart gerne have 3 point. Det er selvfølgelig for skidt, det vi leverer i 1. halvleg. Igen lukker vi ind på standarder. Eller synes jeg vi får ændret game planen lidt. Det er en rigtig svær bane at spille på. Vi får lagt nogle lange bolde, og vi får scoret to mål, men alt i alt, så synes jeg, det er en halvflad fornemmelse og vi skal til at vinde nogle fodboldkampe. Så det er det, der er fokus på til næste kamp, der jo er allerede på mandag”.

Startopstilling med ud- og indskiftninger:

25 Tobias Brogaard (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav Overgaard Hansen går ud og Asger Højmark-Jensen kommer ind

6 Daniel Warmbach går ud og Alessio Alicino kommer ind

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass går ud og Emiliano Gomez kommer ind

11 Oliver Angus går ud og Adrien Koudelka kommer ind

17 Christoffer Thrane

19 Albert Nørager

22 Silas Trier Madsen går ud og Søren Ilsøe kommer ind

30 Marcus Mustac Gudmann

 

2. påskedag den 10. april 2023 kl. 14.00 på Gladsaxe Stadion kommer Esbjerg forbi til den sidste kamp i grundspillet.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.