Ilias Namli skriver kontrakt med AB Gladsaxe 

For unge Ilias Namli har AB en helt særlig betydning. Det var derfor en stolt angriber, der for nylig skrev under på sin første professionelle kontrakt med klubben, efter at have spillet 22 kampe og scoret 14 mål i denne sæson for U19-holdet.

Det var et øjeblik fyldt med stolthed og forventning for Namli-familien, da Ilias trådte ud på banen og fulgte sin ældre bror, Younes Namlis, fodspor. Selv betragter Namli kontrakten som et betydningsfuldt og glædeligt øjeblik i sin karriere: “Jeg er virkelig stolt. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt for, og at det så er med min barndomsklub, gør det bare endnu større. Den modtagelse, jeg fik på Gladsaxe Stadion gjorde mig virkelig glad.” fortæller han. 

Ilias Namli fulgte i sin storebrors fodspor, da han forrige uge gjorde sin debut for AB’s førstehold på Gladsaxe Stadion mod Kolding IF. 

Nu handler det for Namli om at træne hårdt op til den kommende sæson: “Jeg ser allerede frem til at starte op igen. Jeg arbejder på at komme i den bedst mulige form, for mit mål er at bidrage så meget som muligt til holdet i den kommende sæson,” uddyber Namli. 

En begejstret Erik Stover udtaler: “Ilias er en ægte AB’er, der har vist en fantastisk udvikling på U19-holdet i år. Med en imponerende rekord af både mål og assists håber vi, at han fortsat kan udvikle sig sammen med førsteholdet i den kommende sæson,”. 

Udover at følge i sin storebrors fodspor får Ilias også muligheden for at spille sammen med sin fætter, Hakim Sighaoui, der ligeledes for nylig underskrev sin første kontrakt med AB.

Sejr gav 3 vigtige point
AB Gladsaxe spillede i dag den 9. kamp i grundspillet i 2. division mod Thisted FC. I forhold til sidste…
Jagten går ind!
Lørdag 30. september 2023 kl. 15.00 tager Thisted FC den lange tur til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. Thisted FC indtager…
Velje BK gæster Gladsaxe Stadion
Vi tager imod Superliga-holdet Vejle BK i fjerde runde af pokalturneringen. Mere info følger.

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.