Ilias Namli skriver kontrakt med AB Gladsaxe 

For unge Ilias Namli har AB en helt særlig betydning. Det var derfor en stolt angriber, der for nylig skrev under på sin første professionelle kontrakt med klubben, eDSC0494fter at have spillet 22 kampe og scoret 14 mål i denne sæson for U19-holdet.

Det var et øjeblik fyldt med stolthed og forventning for Namli-familien, da Ilias trådte ud på banen og fulgte sin ældre bror, Younes Namlis, fodspor. Selv betragter Namli kontrakten som et betydningsfuldt og glædeligt øjeblik i sin karriere: “Jeg er virkelig stolt. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt for, og at det så er med min barndomsklub, gør det bare endnu større. Den modtagelse, jeg fik på Gladsaxe Stadion gjorde mig virkelig glad.” fortæller han. 

Ilias Namli fulgte i sin storebrors fodspor, da han forrige uge gjorde sin debut for AB’s førstehold på Gladsaxe Stadion mod Kolding IF. 

DSC0508

Nu handler det for Namli om at træne hårdt op til den kommende sæson: “Jeg ser allerede frem til at starte op igen. Jeg arbejder på at komme i den bedst mulige form, for mit mål er at bidrage så meget som muligt til holdet i den kommende sæson,” uddyber Namli. 

En begejstret Erik Stover udtaler: “Ilias er en ægte AB’er, der har vist en fantastisk udvikling på U19-holdet i år. Med en imponerende rekord af både mål og assists håber vi, at han fortsat kan udvikle sig sammen med førsteholdet i den kommende sæson,”. 

Udover at følge i sin storebrors fodspor får Ilias også muligheden for at spille sammen med sin fætter, Hakim Sighaoui, der ligeledes for nylig underskrev sin første kontrakt med AB.

Første træningskamp før sæsonstart
AB Gladsaxe spiller lørdag den 13. juli 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget. Efter en velfortjent…
AB A/S henter Ægir Jarl...
AB A/S har skrevet kontrakt med med den 26 årige midtbanespiller Ægir Jarl Jónasson fra KR Reykjavík. Jónasson tiltræder på…
AB A/S tilføjer to nye...
AB A/S er glade for at kunne præsentere Fannar Berg Gunnólfsson og Joakim Sternas til Joey Gudjonssons trænerstab. De tiltræder…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.