Björn Borg Open – En træning med anderledes boldspil 

pro TH10LCDl

Mandagens træning efter sejren mod Thisted blev en chance for at samle holdet til en sjov og lidt anderledes træning. Her var drengene nemlig blevet inviteret til at spille i ‘Björn Borg Open’ turneringen i hallen på Skodviget, og dagen blev en god påmindelse om, at tennis virkelig kan være en god og sjov aktivering. 

Sjov, smil og boldspil 

Cheftræner David Roufpanah, Strength & Conditioning træner Patryk Przybylski og tennistræner Bjarne, havde planlagt en række tennisaktiviteter, der skulle gøre selv de mest uerfarne spillere trygge på banen. Reglerne var simple – Tennis ikke er en kontaktsport. Hver spiller dømmer på sin egen banehalvdel, og hvis bolden rammer linjen, er den inde. Der er ingen tvivl om, at tennis kan være en udfordrende sport, men Bjarne ønskede at vise, at det også kan være utroligt sjovt og let. 

 Konkurrenceånd  

pro 8dQsuVo1 scaled e1699082286366Selvom vi lagde vægt på sjov, betød det ikke, at konkurrenceånden blev glemt. Vi så utallige sjove situationer på banerne, hvor bolden gik frem og tilbage over nettet mere end 20 gange! Spillerne lavede sjovt hinanden og stemningen var afslappet og god. Det var tydeligt, at fodboldspillere, med deres atletiske færdigheder og fighter-mentalitet, havde en fordel, men de holdt sig trofast til reglerne og spillets “code of conduct.” 

Nogle tilfælde af “Rent Tyveri” 

Selvom alle fulgte reglerne, var der alligevel nogle tilfælde af “rent tyveri.” Tim Freriks dømte flere gange en bold “Out,” selvom den var klart inden for linjen. Dette førte til vigtige point, som bragte ham og hans doublemakker på vinderbanen, også kendt som “Center Court.” Selv i den mest afslappede atmosfære kan konkurrenceinstinktet tage over, og det er en del af det sjove ved tennis.  

Cheftrænerens smuthul i lodtrækningen 

Cheftræner Roufpanah havde helt klart en strategi i tankerne, da han stod for lodtrækningen. De to største tennistalenter, Søren Ilsøe og Adrien Koudelka, trak hinanden som partnere og formåede at vinde hele turneringen.  

Afsluttende Tanker 

Dagens begivenhed var fyldt med sjov, smil og spil. Den viste, at tennis ikke behøver at være en kompliceret sport for de få, men derimod noget, som alle kan deltage i og have det sjovt med. Det var også med til at vise, at tennis kan være tilgængelig for alle og at det vigtigste er at have det sjovt. 

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.