Så gælder det 3 point igen

Efter onsdagens magiske pokalaften med sejren over Vejle Boldklub gælder det igen en kamp om tre point. AB møder FC Roskilde i morgen lørdag den 4. november kl. 19.00. OBS. Kampen bliver spillet i Gentofte Sportspark Vest, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte, på grund af banens tilstand på Gladsaxe Stadion efter onsdagens fantastiske pokalsejr.

Du kan stadigvæk købe billetter til kampen lige her.

Det første møde mellem de to hold tilbage i begyndelsen af september endte med en sejr til FC Roskilde på 2-0 i Roskilde Idrætspark. Det var en kamp, hvor AB arbejdede hårdt med masser af energi, men aldrig rigtig fik sat sig på spillet og ofte spillede med alt for mange lange bolde. FC Roskilde ligger inden lørdagens kamp på en flot 3. plads med 25 point. AB ligger på 6. pladsen med 18 point.

Så det er en meget vigtig kamp for begge hold. FC Roskilde spiller for at holde fast i toppen og i den sjove ende af tabellen. AB spiller for at fastholde sin plads i Top-6.

AB har brugt tiden siden pokalkampen onsdag på at restituerer sig oven på den fysisk meget krævende kamp med forlænget spilletid på en meget regntung bane.

FC Roskilde spillede uafgjort i sidste weekend hjemme mod Brabrand. AB vandt med 1-0 i Thisted. AB har Ibrahim Doumbia i karantæne. FC Roskilde har Marco og Valdemar Montell i karantæne til kampen.

Kampen dømmes af Sebastian Tornhøj Nielsen.

Cheftræner David Roufpanah ser frem til kampen: “Der har været fuldt fokus på restituering efter den hårde kamp mod Vejle. De spillere der ikke har været i kamp eller ikke spillede så meget i onsdags, har trænet. Vi har set på alle de positive ting, som vi gjorde i kampen. Vi har haft taktisk forberedelse til kampen mod Roskilde. Vi spillede ikke en god kamp sidst mod Roskilde. Vi kom med lav energi, og jeg synes, det var en kamp, hvor vi ikke spillede på den måde, som vi godt vil spille på. Nu ser vi fremad og vi kommer fra to gode kampe med masser af energi. Vi har vist, at vi kan spille både på gode baner og på dårlige baner. Det er november måned og banerne er tunge, så vi skal spille efter forholdene. Vi har trænet godt og vi står godt fysisk. Vi har stadig tre kampe i turneringen og to pokalkampe inden vinterpausen. Vi skal spille de tre kampe, som var det pokalfinaler. Vi har spillet mange kampe, hvor vi udvikler os, men også kampe, hvor vi får gode lærepenge, fordi vi ikke får spillet, som vi gerne vil. Jeg synes, vi har lært meget af kampene og de fejl vi har vi lavet. Vi har lært at spille sammen og lært at følge vores taktiske plan. Der er ingen kampe, der er ens i 90 min., så vi må være fleksible. Vi er i gang med et projekt og er stadig i en proces, hvor vi udvikler os. Der er stadig meget at gøre – men vi er helt klar til kampen mod Roskilde”.

Kantspiller Rasmus Brodersen siger: “Det bliver et fedt opgør mod Roskilde ovenpå en meget, meget flot uge. Et super stærkt resultat i pokalkampen i onsdags. Vi har noget at bevise i forhold til vores sidste kamp mod Roskilde., hvor vi ikke leverede, som vi skulle. Både vores spil og vores identitet skal vi lave om. Vi skal spille mod et tophold, som har gjort det rigtig godt, men vi skal vinde “.

Trænerteamet vælger startopstilling ud fra følgende trup:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

11 Killian van Mil

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jacobsen

19 Christian Wagner

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind

33 Hakim Sighaoui

35 Pachanga Kristensen

37 Frederik Lindgaard

40 Hørður Askham

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.