Cheftræner David Roufpanah møder fansene på Gladsaxe Stadion

I aftes havde cheftræner David Roufpanah sin første chance for at møde AB-tilhængere på Gladsaxe Stadion. Med næsten 100 tilstedeværende fans introducerede Roufpanah sit trænerteam og de 26 spillere I truppen.

“Jeg nød at møde alle,” siger Roufpanah. “Jeg præsenterede min fodboldfilosofi på samme måde, som jeg gjorde for spillerne den første dag. Det tror jeg, fansene satte pris på. Det gav dem et kig ind i omklædningsrummet og en forståelse for, hvor hårdt vi arbejder.”

Derudover gav Roufpanah en kort videopræsentation om taktisk udvikling, der viste, hvordan en række træningsøvelser leder til eksekvering i kampene.

Aftenens tydelige tema var intensiteten, som klubben træner med. “Vores taktik kræver, at vi er det stærkeste hold i 2.division. Spillerne forstår det alle sammen og arbejder meget hårdt for at kunne levere den indsats vores tilhængere fortjener på kampdagen.”

Klik her for at købe dine billetter til hjemmeåbneren lørdag den 12. august

 

Aftenens højdepunkt var introduktionen af fanfavoritten Emil Mygind Jensen, der er på vej tilbage fra en sæsonafsluttende knæskade sidste år. Træner Roufpanah meddelte, at Emil for nyligt har underskrevet en kontraktforlængelse, der løber gennem sæsonen 2025/2026. Responsen var en høj klapsalve fra både spillere og holdkammerater. Emil blev rørt af øjeblikket og holdt en fin tale for at vise sin påskønnelse, hvor han opfordrede fans til at støtte de nye drenge, som de også støtter ham.

AB Gladsaxe åbner sæsonen denne lørdag med en tur til Nykøbing og vender derefter tilbage til Gladsaxe Stadion til hjemmeåbneren lørdag den 12. august kl. 15.00.

Klik her for at købe dit sæsonkort til kun 850,00 DKK

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.