God generalprøve

AB Gladsaxe spillede tidligere i dag mod FA 2000 i den sidste træningskamp i optakten til den kommende sæson. Det blev dermed til tre sejre i opstarten.

Trænerteamet havde valgt følgende startopstilling:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

26 Christian Espensen Troelsen

29 Ibrahim Doumbia

6 Daniel A. Pedersen

8 Emil Wass

24 Mark Garly Pedersen

11 Killian van Mil

28 Emiliano Gomez

19 Christian Wagner

Det blev et sandt målorgie med hele ni mål. Heldigvis var det AB, der scorede de fleste mål og vandt med 6-3.

FA 2000 presser fra start højt på AB, men efter 8 min. får AB spillet sig hurtigt ud af presset i en omstilling med hurtige og præcise afleveringer. Det resulterer i mål til 1-0 scoret af Christian Wagner. Få min. efter er AB slet ikke opmærksomme nok, og FA 2000 kan udligne til stillingen 1-1.

To mål af Emil Wass

AB får tilspillet sig en del, men FA 2000 viste tænder og sendte bl.a. et skud på stolpen. Efter knap ½ times spilletid får Emil Wass fat i bolden, og han bliver ved med at udfordre forsvaret, og ender næsten ved baglinjen, hvor han sender et fantastisk skud i mål til føring 2-1.

Uopmærksomhed gjorde igen udslaget, da forsvaret fik placeret sig forkert, så en FA 2000 spiller står helt fri og scorer til udligning 2-2.

Så er det igen Emil Wass, der er på spil foran FA 2000’s forsvar. Han ser sig omkring, trækker så ind over midten, sender et godt skud afsted og bolden ender i mål til føring 3-2.

I anden halvleg holder AB et højt tempo, og der er stadig fint og hurtigt spil frem ad banen.

Målene udebliver dog indtil et godt udspark fra Indy Groothuizen kommer frem til Killian van Mil, der sender bolden ind i feltet, hvor Mark Garly Pedersen kan score til 4-2.

I det 64. min. kom AB’s nyerhvervelse Tim Freriks ind på højre kant og viste fra start sin eksplosive hurtighed.

Erik Lindell tager turen langs sidelinjen og sender et indlæg til Ilias Namli, der sikkert scorer til 5-2. Sidste målscorer var Erik Lindell til 6-2. Så kom en del udskiftninger, hvilket gav noget forvirring, og holdet var slet ikke på plads, så FA 2000 kunne reducere til kampens resultat 6-3.

Det kan stadig ses, at holdet endnu ikke er sammenspillet tilstrækkeligt og at organisationen derfor i perioder i løbet af kampen svigter. Det var dog tydeligt, at AB står fysisk godt rustet inden turneringsstarten.

Ud- og indskiftninger:

Ud går:

Emiliano Gomez, Christian Wagner, Ibrahim Doumbia, Christian Espensen Troelsen, Mark Garly Pedersen, Emil Wass og Killian van Mil.

På banen kommer:

Tim Freriks, Ilias Namli, Lucas Ørneborg, Emiliano Arrieta, Marcelo Randolf, Pachanga Kristensen og Oliver Drost.

Efter kampen udtalte AB’s cheftræner David Roufpanah: ”Vi skal selvfølgelig analysere kampen i bund for at få det store overblik.

Men at vi scorer seks mål og har muligheder for at lave endnu flere mål, er meget positivt. På den anden side er det ikke godt, at vi lukker tre mål ind. Men det er også normalt, der hvor vi er i processen, hvor organisationen ikke er helt på plads, at man får mål imod sig. Vi er stadigvæk et hold, der skal spilles sammen og hvor der skal arbejdes med holdets organisation.

I 2. halvleg får vi øget intensiteten og det skal vi arbejde videre med i den fjerde uge op til sæsonstarten næste lørdag. Jeg synes også, at vi i dele af kampen får sat spillet og spillet i et højt tempo – men det kan blive bedre endnu”.

AB’s første kamp i sæson 2023-2024 bliver spillet lørdag den 5. august 2023 kl. 15.00 mod Nykøbing FC på Lollands Bank Park i Nykøbing F.

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.