En god start med holdet

Cheftræner Joey Gudjonsson har haft en god første træningsuge med holdet, og ser frem til sin debutkamp mod topholdet Esbjerg i morgen aften.

“Vi skal spille underholdende fodbold. Jeg vil gerne have, at vi scorer mange mål, og vores fans altid tror på det hold, der går på banen,” siger Gudjonsson.

“Det er vigtigt for mig, at fansene mærker, at spillerne spiller med hjerte og er stolte af at spille for AB.”

Gudjonsson har hurtigt fundet sig godt til rette på Skovdiget, og har allerede afholdt en række spillermøder for at diskutere sine planer for den kommende sæson.

“Jeg har virkelig været glad for spillernes indstilling og deres vilje til at arbejde hårdt til træningen i denne uge, og jeg er sikker på, at spillerne vil tage det med sig ind i kampen mod Esbjerg,” fortæller Gudjonsson.

“Viljen til at arbejde hårdt for sit hold baner vejen for den succes, vi arbejder hen imod. Jeg har også set meget kvalitet i træningen, og jeg ser frem til at se disse kvaliteter i de tre resterende kampe af sæsonen.”

En spiller, der vil mangle i Esbjerg-kampen, er Tim Freriks, som kom til klubben fra Katwijk i juli 2023 og har scoret 15 mål i 30 kampe for AB denne sæson. Angriberen har meddelt klubben, at han ønsker at søge nye udfordringer næste sæson. “Tim tilpassede sig hurtigt til dansk fodbold og arbejdede hårdt, og vi værdsætter hans bidrag,” sagde Gudjonsson.

“Tidligere på ugen fortalte han mig, at han gerne vil spille på et højere niveau, og vi har givet ham lov til at finde en ny klub. I og med at vi lige nu fokuserer på at bygge holdet op til næste sæson, vil Tim sidde over de næste par kampe for at give andre spillere en chance. Da Tim har et år tilbage af sin kontrakt, vil vi sammen med ham arbejde på at finde den bedste løsning for alle parter. Selvfølgelig skal aftalen være rigtig for spilleren, men også fair for klubben. Der har allerede været stor interesse for Tim, og vi ønsker aldrig at stå i vejen for en spillers udvikling.”

“Tim har haft en meget stærk sæson for os, men hvis han beslutter sig for at forlade klubben, vil vi kigge efter en erstatning,” sagde sportsdirektør Jen Chang. “Når det er sagt, tror vi på kernen i vores trup, og vil kun foretage et par udvalgte tilføjelser til truppen denne sommer.”

Gudjonsson vil stå i spidsen AB, som ligger på sjettepladsen i tabellen, med kun ét nederlag i de sidste syv kampe i oprykningsspillet.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.