Første arbejdsdag for Joey Gudjonsson

For næsten to uger siden blev Joey Gudjonsson offentliggjort som ny cheftræner i AB, og i dag havde han første officielle arbejdsdag på træningsanlægget i Bagsværd. Her blev den nye chef budt velkommen af både staben og spillerne.

Før Joey og resten af holdet trådte ud på Skovdigets græstæppe, holdte den nye cheftræner en kort tale, hvor han udtrykte sin glæde over, at være en del af AB.

DSC00719

Efter sin tale til holdet udtrykte Gudjonsson sin entusiasme og glæde: “Det her er et stort øjeblik for mig. Jeg er stolt af, at stå i spidsen for en klub som AB, og glæder mig til at komme i gang med at arbejde med drengene,”

“Jeg glæder mig også rigtig meget til at møde alle fansene, og jeg håber at vi kan skabe nogle gode og mindeværdige øjeblikke sammen.” sagde Gudjonsson med et smil.

DSC00886Herefter var det tid til at gå i gang med træningforberedelserne før fredagens kamp mod Esbjerg fB. Sammen med assistenttræner Fabiana Alcala ledte Gudjonsson dagens træning, hvor intensiteten og energien var god efter to velfortjente fridage til holdet.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.