Turen går til Skive

I morgen, Skærtorsdag den 6. april 2023, drager AB Gladsaxe til Jylland, hvor de skal spille mod Skive IK. Kampens dommer, Stefan Fyhn, fløjter kampen i gang kl. 13.00 på Hancock Arena. Hvis du ikke er i nærheden af Skive, kan du streame kampen på www.2-division.dk/streaming.

Skive IK har haft en dårlig start på forårssæsonen og har tabt deres første fire kampe, senest med 2-0 mod FREM i Valby. De sluttede dog efterårssæsonen godt af med en sejr på 2-1 hjemme over Esbjerg fB. Skive IK har brug for point mod AB for at jagte top seks og for at undgå nedrykningsspil. Derfor skal AB være klar til at møde et topmotiveret og kæmpende Skive IK-hold. AB skal også tilspille sig flest mulige point for at få det bedst mulige udgangspunkt før oprykningsspillet.

De to klubbers første møde i sæsonen endte med en AB-sejr på 5-2. Men det må ikke blive en sovepude for holdet. Emil Wass og Frederik Ellegaard scorede to mål hver, og Mican Atici scorede et mål.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: “Vi er lidt skuffede over det uafgjorte resultat mod Kolding, men vi skal rejse os fra det. Vi synes, at vi gjorde mange ting rigtige, men der er også nogle huller, vi skal lukke. Nu venter Skive, et ungt mandskab, der har et rigtig højt topniveau, men som også har det svært. Det er tit svært med et ungt hold at holde kontinuiteten. Den bedste måde, vi kan være på, er at være stabile i vores indsats, og det er det, vi skal forsøge at lykkes med.”

 

DSC2096

 

Trænerteamet kan vælge startopstilling ud fra denne bruttotrup:

1 Oliver Børner Thorup (mål)

2 Rasmus Møller

3 Gustav Overgaard Hansen

5 Adrien Koudelka

6 Daniel Warmbach

7 Frederik Ellegaard

8 Emil Wass

11 Oliver Angus

15 Søren Ilsøe

17 Christoffer Thrane

19 Albert Nørager

21 Alessio Alicino

22 Silas Trier Madsen

23 Marcelo Randolf

25 Tobias Brogaard (mål)

28 Emiliano Gomez

30 Marcus Mustac Gudmann

37 Asger Højmark-Jensen

 

Startopstilling kommer som altid en time før kampstart på Facebook og Instagram.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.