Farvel til seks spillere

AB kan i dag meddele, at Christian Espensen Troelsen, Marcelo Randolf, Emiliano Arrieta, Lucas Ørneborg, Oliver Drost og Killian van Mil forlader klubben ved udgangen af året.

For Killian van Mil, der kom til klubben i sommers, kommer beslutningen om at rejse hjem til Holland af personlige og familiære årsager.

“Kære AB-fans, det er svært at sige farvel, men jeg føler, at det er det bedste for alle involverede, inklusive min familie og klubben. Jeg ønsker jer alle held og lykke i resten af denne sæson, og hvem ved, måske ses vi i fremtiden,” siger van Mil.

Om beslutningen siger cheftræner Roufpanah: “Killian har været fantastisk at arbejde sammen med. Han er en god fyr i omklædningsrummet og har omfavnet alle uanset deres alder eller baggrund. Han har et højt loft og er utrolig chanceskabende. Men der er andre ting end fodbold i livet, og vi respekterer hans beslutning. Vi vil helt sikkert savne ham og hans vilje til at gøre sine holdkammerater bedre”.

For Espensen Troelsen har udsigten til mere spilletid været en afgørende faktor for beslutningen om at søge nye græsgange.

“Jeg har været utrolig glad og stolt af at spille i AB-trøjen i de sidste mange år, men jeg har været nødt til at tage det næste skridt for at kunne fortsætte min udvikling. Jeg har brug for at være et sted, hvor jeg kan få minutter på seniorniveau hver weekend. Jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden,” fortæller Espensen Troelsen.

AB ønsker Christian Espensen Troelsen, Marcelo Randolf, Emiliano Arrieta, Lucas Ørneborg, Oliver Drost og Killian van Mil al held og lykke i deres fremtidige fodboldkarriere.

Klubben er taknemmelig for deres tid i AB og ser frem til at følge dem i de kommende kapitler af deres karriere. 

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.