Fokus på holdets intensitet

Forberedelserne til en vigtig forårssæson er fuldt i gang, og i denne uge har holdet øget intensiteten af træningerne.

DSC01976

Fornyet energi

Efter en veloverstået pause, hvor spillerne har haft tid til at genoplade og komme sig efter den travle efterårssæson, der også inkluderede to kvartfinalekampe i pokalturneringen i december, er holdet nu klar til at tage fat på den anden del af sæsonen med fornyet energi. Trænerteamet har arbejdet hårdt på at forberede drengene til de kommende kampe, og de første resultater begynder allerede nu at vise sig.

DSC01924 scaled e1706453631909

Fokus på intensivering

Efter en periode med fokus på genopstart og prøvespillere, har fokus nu skiftet til intensivering og forbedring. Cheftræner David Roufpanah deler sine tanker om den igangværende træningsuge.

“Efter de fleste prøvespillere er rejst, er der mere fokus på os som hold. I denne uge har vi primært fokuseret på vores spillestil og på, hvordan vi bliver ved med at bygge på holdets kondition, så vi kan være på et fitnessniveau, der passer til den type fodbold, som vi ønsker at spille. Derfor er træningsbelastningen steget i denne uge. Vi har haft meget intense træninger, men det fungerer også rigtig godt med denne gruppe. Det er en meget, meget ambitiøs gruppe,” fortæller cheftræner David Roufpanah.

Træningskampene skal bruges til taktiske justeringer

Selvom der lige nu er stor fokus på holdets kondition, skal de kommende træningskampe primært bruges til at implementere de taktiske aspekter, som trænerteamet ønsker at tilføje til holdets spillestil, før den første turneringskamp.

DSC01999 scaled e1706453492336

 

“Lige nu sigter vi bare mod trin for trin at øge belastningen, øge intensiteten og nå de mål, vi har. Så vi arbejder meget med det fysiske aspekt lige nu. Det er klart, at vi også trin for trin skal gøre det mere taktisk. Så det er dybest set processen frem til træningskampene. Når vi har disse kampe, er det også for at implementere mere af vores spillestil taktisk.”

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.