God test i træningskamp

AB spillede i dag den første træningskamp før opstart af turneringen i marts. Modstanderen var Trelleborg FF, som til dagligt spiller i Superettan. Kampen blev spillet på Vångavallen på kunstgræs og endte med en sejr til Trelleborg FF på 2-1.

Alle 18 spillere der var udtaget til dagens træningskamp, kom på banen. Der var derfor spilletid og mulighed for at vise sig frem for de nye spillere: Flamur Dzelili, Ahmed Hassan, Yushi Yamaya, Ágúst Hlynsson, Filip Mellbin og Mikkel Brund. De gav alle en fin præstation og ikke mindst Ágúst Hlynsson.

Det var en kold fornøjelse at spille i dag, og der gik lidt tid inden begge hold viste noget. AB skulle også lige finde hinanden i de nye konstellationer.

AB’s Tim Freriks havde efter 10 min. et godt hovedstød, endte lige over mål. Trelleborg satsede på hurtige omstillinger og kom til flere gode muligheder, som forsvaret fik afværget. AB kombinerede sig godt frem på banen med hurtige afleveringer, gode ryk og gode indlæg fra kanterne.

Et fejlagtigt udspil fra målmanden endte desværre hos Hady Saleh Karim, der med et godt og præcist skud bragte Trelleborg foran med 1-0 efter 28. min.

Begge hold har flere omstillinger, Trelleborg får spillet sig til en helt fri spiller, men Albert Gaub-Jakobsen redder. Efter 42 min. spiller AB måske kampens bedste situation, da Yushi Yamaya på midtbanen spiller til Ágúst Hlynsson, der fra kanten lægger et perfekt indlæg ind til Tim Freriks, der header bolden i jorden til udligning 1-1. Et rigtig flot og gennemspillet angreb.

I 2. halvleg var Trelleborg en anelse bedre i flere dele af spillet og har nogle gode chancer. Et oplivende moment var et rigtigt godt skud fra Ahmed Hassan, men Trelleborgs målmand redder. Efter 71 min. ligner det et straffespark, da Ágúst Hlynsson med et par hurtige driblinger, bliver fældet i feltet. Få min. efter er Trelleborgs Loke Mattsson i en helt fri position på vej mod AB’s mål, dog skarpt forfulgt af Mark Garly, da den tilbagevendte målmand Filip Mellbin går ud i feltet for at tage bolden, men bliver snydt og Loke Mattsson kan skyde bolden i det tomme mål til føring 2-1. Det blev kampens resultat og en godkendt indsats i en kamp, hvor det var tydeligt, at relationerne i sagens natur ikke er på plads endnu.

Cheftræner David Roufpanah udtalte efter kampen: “Det er en typisk første kamp i vinteropstarten. Der er visse momenter i spillet, som vi skal arbejde videre med. Der er lidt usikkerhed og vi bliver ind i mellem lidt for passive. Der er også nogle rigtig gode sekvenser, hvor vi er aggressive og skubber frem. Vi skal finde balancen. Første kamp er spillet, og vi ser allerede frem til den næste i den kommende weekend”.

Næste træningskamp bliver spillet søndag den 11. februar 2024 kl. 12.00 mod FA 2000 på Skovdiget.

Startopstilling:

Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

Rasmus Brodersen

Frederik Lindgaard

Adrien Koudelka

Mikkel Brund

Daniel A. Pedersen

Mark Garly

Ágúst Hlynsson

Flamur Dzelili

Yushi Yamaya

Tim Freriks

På banen kom:

Filip Mellbin (målmand)

Ibrahim Doumbia

Julius Lind

Søren Ilsøe

Ahmed Hassan

Emiliano Gomez

Christian Wagner

Sejr i generalprøve
BK Olympic fra Malmø var modstanderen i vinteropstartens sidste træningskamp, som blev spillet på kunstgræs på Skovdiget. I forhold til…
Vigtig sidste træningskamp
En spændende træningskamp venter, når AB Gladsaxe i morgen lørdag den 2. marts spiller den sidste træningskamp inden 2. division…
Akademisk Boldklub fylder 135 år
Akademisk Boldklub fylder 135 år den 26. februar 2024. Det er med stor stolthed, at Akademisk Boldklub annoncerer vores 135-års…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.