Godt point i Roskilde

I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2. kamp i oprykningsspillet. Efter 0-0 ved pausen kom FC Roskilde foran 1-0 på straffespark, men Tim Freriks udlignede til slutresultatet 1-1. En godkendt indsats og hvor det efter god fight lykkedes af holde Roskilde fra flere scoringer.

I forhold til kampen mod Esbjerg fB startede Flamur Dzelili på bænken, og O’Vonte Mullings startede inde. Mikkel Brund og Adrien Koudelka dannede atter midteraksen, og O’Vonte Mullings og Christian Wagner spillede på toppen.

 

I startopstillingen var:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

34 Mikkel Brund

8 Darren Sidoel

15 Søren Ilsøe (ud) – Mark Garly Pedersen (ind)

17 Yushi Yamaya (ud) – Tim Freriks (ind)

19 Christian Wagner (ud) – Ahmed Hassan (ind)

22 Ágúst Hlynsson

88 O’Vonte Mullings (ud) – Flamur Dzelili (ind)

 

FC Roskilde satte sig på spillet i starten af kampen. Efter 7 min. måtte Albert Gaub-Jakobsen ud i fuld længde og fik vippet bolden over mål efter et ellers godt Roskilde forsøg. Det lykkedes for FC Roskilde at sætte sig på spillet i de første 20 min. Herefter kom AB mere med i spillet, og fik spillet til at glide bedre. I glimt får AB sat mere tempo på afleveringerne, som dog også var præget af høje bolde, som ofte landede hos modstanderne. Et godt skud bliver blokeret af Roskildes forsvar, og min. efter er det Mikkel Brund, der i den anden ende må blokere et skud fra Roskilde. AB får flere omstillinger, og efter knap en halv times tid afslutter Yushi Yamaya nogle meter udenfor feltet, og bolden ryger tæt forbi stolpen.

 

Fra anden halvlegs start kom Tim Freriks på banen og spillede sammen med Christian Wagner på toppen. Roskilde har fra starten af halvlegen presset AB godt i bund, og heldigvis viser Mikkel Brund og Adrien Koudelka stærkt forsvarsspil og god fight. Albert Gaub-Jakobsen må igen hive gode redninger frem, og spillede i det hele taget en rigtig god kamp. FC Roskilde havde i denne periode meget spil og også meget plads på midtbanen.

Efter lidt kamp om bolden i AB’s felt lander bolden efter et godt skud på overliggeren. Bare 5 min. senere bliver endnu et skud reddet på stregen.

 

AB har ikke dommeren med sig, da Darren Sidoel på midten af banen bliver tacklet og bliver liggende. Dommerens fløjte er tavs og Roskilde spilleren løber mod mål. I feltet bliver han tacklet og dommeren dømmer straffe. Emil Nielsen scorer til 1-0 efter 69 min.

Tim Freriks får en lang aflevering og får bolden med sig i feltet, hvor han skyder bolden i mål via stolpen til udligning 1-1 efter 81. min. Få min. senere er Rasmus Brodersen alene igennem og har hele to afslutninger på Roskildes målmand, som redder begge skud.

 

Efter kampen udtalte cheftræner David Roufpanah: ”Det var en svær udebanekamp, men jeg synes at vi har god kontrol i 1. halvleg. Det er også sådan, vi snakker om 1. halvleg i pausen, da vi

 

snakker om, hvordan vi skal angribe 2. halvleg. Vi har følelsen af, at vi har haft god kontrol med kampen. 2. halvleg bliver mere åben, og vi skaber nogle halve chancer.

Roskilde har nogle skud udefra og nogle standarder, som ikke bliver rigtig farlige. Så får de et straffe, som ikke burde have været dømt, da der forinden var et stort frispark på Darren. De laver mål på straffesparket og så må vi arbejde derfra.

Jeg synes, vi spiller godt og kommer tilbage i kampen. Vi får presset højere i slutningen og skaber også chancer. Vi føler, at vi måske godt kunne have lavet et mål mere i slutningen af kampen. Men det var et stærkt point til klubben. Vi vil fortsætte med at finde forskellige kombinationer og konstellationer i vores spil også offensivt. Så nu skal vi bruge næste uge på at gøre os klar til næste fredags kamp i Nykøbing.”.

 

Anfører Darren Sidoel havde disse kommentarer: ”Vi kæmpede hårdt. I slutningen af kampen kunne vi have vundet. De havde også deres chancer, men set over hele kampen, føler jeg, at uafgjort er et fair resultat. De lagde et stort pres på os, men jeg synes, vi forsvarede os godt og kæmpede som et hold og spillede for hinanden.

Det er nu 4 point i alt mod to tophold, og det synes jeg er fint, når vi ser tilbage på, hvor vi kommer fra. Det kan vi tage med os og vi vil bygge videre på og fortsætte med at arbejde hårdt”.

 

Næste kamp bliver spillet fredag 26. april 2024 kl.19.00 på udebane mod Nykøbing FC.

 

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.