Turen går til Roskilde

Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager FC Roskilde imod i Roskilde Idrætspark, Rådmandshaven 10, hvor dommer Niclas Gomes fløjter opgøret i gang kl. 19.00.

FC Roskilde har haft en fantastisk sæson som oprykkerhold og indtager lige nu 2. pladsen i 2. division, som giver oprykning til 1. division. FC Roskilde har 47 point og Aarhus Fremad har 44 point på 3. pladsen.

FC Roskilde vandt deres første kamp i oprykningsspillet i sidste uge med 5-0 over Nykøbing FC på Falster. Cheftræner David Roufpanah udtaler efter fredagens træning: ”Vi skal møde Roskilde, som er et meget intensivt og stærkt hold. Men sådan er det. Nu er vi i Top-6 og skal kun møde stærke hold. Vi har forberedt os godt, så vi håber, at vi kan spille en god kamp igen. Roskilde er et andet hold end Esbjerg, så vi skal spille på en lidt anderledes måde både når vi angriber og når vi forsvarer os. Det har vi set på og der bliver små ændringer. Det skal blive godt at spille kamp igen og se om vi kan gøre det lige så godt som i den seneste kamp. Humøret i truppen er altid godt efter en sejr – men efter sejren over Esbjerg kom det endnu en tak i vejret!”.

AB skal følge op på det flotte resultat i søndagens 2-1 sejr over 2. divisions absolutte tophold Esbjerg fB hjemme på Gladsaxe Stadion. Det var en godt spillet kamp, hvor AB stod godt på banen og spillede med gode og hurtige kompensationer igennem hele kampen. Det har forhåbentlig givet holdet den nødvendige selvtillid og organisationsstruktur, så der venter flere sejre i de kommende kampe. De to holds seneste møde tilbage i november blev spillet i Gentofte Sportspark, da Gladsaxe Stadion lå under vand og kampen endte 1-1. FC Roskilde havde bragt sig foran i det 39. minut, men Killian van Mil udlignede i 5 minutters overtid på et fantastisk frisparksmål. Det var en kamp, hvor AB i 1. halvleg ikke var gode og var alt for passive i presspillet og havde et energiniveau, der var alt for lavt. Kampen ændrede fuldstændig karakter i 2. halvleg, hvor det var AB, der pressede FC Roskilde højt på banen og viste masser af energi. Det medførte 3-4 rigtig store chancer, inden udligningen kommer.

Christian Wagner giver kampen disse ord med på vejen: ”Det bliver en svær kamp. Det er jo endnu et tophold, vi skal møde. Jeg er sikker på, at vi godt kan byde dem op til dans efter en rigtig fornem præstation mod Esbjerg. Vi skal fortsætte med at gøre det, vi gjorde mod Esbjerg, så er jeg sikker på, at vi får 3 point. Stemningen efter Esbjergkampen er rigtig god og positiv. Det var ekstremt tiltrængt for hele truppen og for moralen i truppen, at vi fik 3 point og så mod det bedste hold i rækken. Det har givet os noget gå på mod. Jeg synes, det er helt fortjent efter vi har haft en masse gode tendenser i kampene op til, hvor vi ikke har fået point. Så det var rigtig dejligt for hele truppen, at vi fik 3 point – og så er det jo fedt, at det var mod Esbjerg”.

Følgende spillere indgår i bruttotruppen til kampen:

16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

34 Mikkel Brund

8 Darren Sidoel

10 Tim Freriks

11 Flamur Dzelili

15 Søren Ilsøe

17 Yushi Yamaya

19 Christian Wagner

22 Ágúst Hlynsson

24 Mark Garly Pedersen

25 Filip Mellbin (målmand)

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

88 O’Vonte Mullings

97 Ahmed Hassan

 

Utilgængelige spillere til kampen:

99 Jesper Sørensen

40 Hørdur Askham
35 Pachanga Kristensen

27 Emiliano Gomez
6 Daniel A. Pedersen

9 Emil Mygind

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.