Mikkel Brund forlænger aftalen

AB har forlænget kontrakten med midterforsvareren Mikkel Brund med 2,5 år frem til december 2026.

“Mikkel har været en fantastisk tilføjelse til holdet, både i forhold til hans boldspillende evner som forsvarsspiller, og hvor hurtigt han er faldet til i omklædningsrummet. Han er en karakterstærk person, og vi er glade for, at han har forpligtet sig til klubben,” siger sportsdirektør Jen Chang.

21-årige forsvarsspiller fra Hadsten blev oprindeligt hentet i januar 2024 fra Hobro IK II. Han er et produkt af Randers’ ungdomsakademi, hvor han var Randers’ U19-anfører med 60 kampe fra start i perioden 2020-23. Han fik sin Superliga-debut for Randers den 7. marts 2021 mod Lyngby.

“Jeg er rigtig glad for at få forlænget min aftale. Selvom jeg kun har været her i et par måneder, så er det nemt at se, at ambitionsniveauet i klubben er højt, og det har haft en stor indflydelse på min beslutning. Jeg er også blevet taget rigtig godt imod af alle, og det har derfor været nemt at komme ind i truppen. Sammenholdet i den her gruppe er virkelig godt, og vi alle kommer godt ud af det med hinanden”.

“Jeg synes, at fansene har været fantastiske, og jeg glæder mig til at dele mange gode oplevelser med dem i fremtiden.” fortæller Brund afslutningsvis.

 

3-3 mod tophold
AB Gladsaxe spillede fredag mod FC Roskilde, som bejlede til en oprykningsplads, og 512 tilskuere var mødt frem i det…
Sigter efter 3 point mod...
Det er et tophold, der møder op fredag den 24. maj kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager…
Grøn dag mod FC Roskilde
I morgen spiller vi sæsonens andensidste hjemmekamp, og derfor inviterer vi til Grøn dag på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er oprykningskandidaterne…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.