Opstarten er i gang

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Med et nyt trænerteam samt flere nye spillere, er der i øjeblikket stor fokus på udviklingen af holdet. 

DSC 0947 scaled e1689243108840

Optimerede rammer 

Selvom dele af holdet mødte ind til træning den 3. juli, mødte de resterende spillere ind i mandags til et helt nyt træningssetup og et opgraderet omklædningsrum på Skovdiget. I juni måned blev der nemlig arbejdet på højtryk med at få installeret nye badefaciliteter, nye skabe til spillere samt mere strength & conditioning-udstyr. Derudover betød første træningsdag også en glædelig introduktion af nyt træningstøj og udstyr fra vores nye samarbejdspartnere, Select Sport, som fremover kommer til at pryde holdets uniformer til både træning og kamp.

På træningsbanen har holdet fået helt nye træningsredskaber, et nyt data tracking-system og et individuelt fysisk træningsprogram til hver enkelt spiller. Samtidig er der også blevet indført både morgen- og eftermiddagstræningspas flere gange om ugen.

“Vores anden træningsuge er snart overstået, og vi arbejder lige nu hårdt på at få implementeret vores nye trænings- og spillestil. Vi har haft fokus på at øge intensiteten og opbygge vores relationer til hinanden på banen. Vi er godt klar over, at det er en lang proces, og at dette kræver tålmodighed,” fortæller cheftræner David Roufpanah.

Med disse forbedringer gives holdet bedre forudsætninger for at blive et endnu mere konkurrencedygtigt hold i 2. division.

“Vores hovedfokus lige nu er, at opbygge en spillestil, der kan få os tilbage til der, hvor AB hører til. Vi har en interessant blanding af unge AB-spillere og mere erfarne spillere fra et højere niveau, som skaber et godt fundament for den fremtidige AB-generation,” uddyber Roufpanah.

Synergi mellem akademiet og førsteholdet 

“Vi har allerede i de første to uger etableret et meget godt forhold til akademistaben, og det vil i fremtiden være med til at skabe en mere klar vej for unge spillere til at nå førsteholdet. Truppen er allerede kommet godt ud af det med hinanden, og jeg glæder mig til, at de tager den grønne/hvide stribede trøje på og møder fansene. Jeg er meget imponeret over opbakningen og passionen fra vores fans, det er ret unikt på dette niveau, og det giver os bare lyst til at arbejde endnu hårdere,”

“Jeg håber, at vi snart kan fejre nogle sejre sammen. Lige nu har vi et par træningskampe til at forberede os på sæsonen, hvor vores fokus er at implementere vores spillestil, og derfor er resultatet sekundært lige nu. Men den 5. august vil vi sikre, at vi er forberedte,” fortæller han afslutningsvis.

Holdet spiller allerede den første træningskamp lørdag den 15. juli kl. 12:00 mod Hillerød på Skovdiget i Bagsværd.

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.