Mod Nykøbing på Gladsaxe Stadion

Der venter AB Gladsaxe endnu to kampe i påskeugen. Den første bliver spillet i morgen Skærtorsdag den 28. marts 2023, hvor AB tager imod Nykøbing FC på Gladsaxe Stadion kl. 15.00.

Kampen kunne også kaldes kampen om top-6, idet AB møder Fremad Amager mandag 2. påskedag.
De øjeblikkelige placeringer er, at AB indtager 6. pladsen med 24 point, Nykøbing FC ligger på 5. pladsen med 27. point og Fremad Amager indtager 7. pladsen med 19. point. Så det er nogle forrygende spændende kampe, som AB går i møde.
Hverken AB eller Nykøbing er kommet prangende i gang med forårssæsonen. Efter tre kampe har AB hentet to point og Nykøbing FC har fået tre point. Nykøbing FC tabte deres seneste kamp med 3-0 til FC Roskilde. AB spillede 1-1 i Skive.

Nykøbing FC og AB spillede sæsonens første kamp den 5. august mod hinanden. Resultatet blev 0-0. Det var en kamp, hvor begge mandskaber var i gang med at spille et nyt mandskab sammen.
Nykøbing FC har Adam Vendelbo Clement i karantæne. AB har ingen i karantæne.

Cheftræner David Roufpanah udtaler: ”Det var en lidt speciel kamp mod Skive i lørdags. En anderledes kamp. Men nu er vi tilbage på hjemmebanen hos vores fans og tilhængere. Det skal blive dejligt at komme ud med ny energi på hjemmebane. Det er på en bedre bane, hvor vi bedre kan spille på den måde, vi godt vil spille på. Vi vil sætte spillet og øge intensiteten.
Vi har set på, hvordan vi skal angribe Nykøbing FC med bolden. Vi er godt forberedte og har også kikket lidt på vores forsvarsspil, som vi kan gøre bedre. Nykøbing FC er fleksible i den måde de forsvarer sig på og i den måde, de angriber på. Så det er lidt forskelligt, hvordan de spiller.
Vi skal have fuld respekt for Nykøbing FC. De kommer til kampen med nogle mindre gode resultater og har blandt andet indkasseret 6 mål i de to sidste kampe. De kommer selvfølgelig med alt, hvad de har, for hente point mod os”.

Målmand Albert Gaub-Jakobsen udtaler følgende efter dagens træning: ”Vi har haft nogle fine kampe på det sidste. Skive-kampen var det er svær bane at spille på, så der er ikke det helt store, vi kan tage med.
Vi skal tage det med, som vi har gjort godt, og så skal vi til at score på vores chancer.  I den første kamp i Nykøbing, der havde vi et hav af chancer, men der endte kampen 0-0. Nu handler det om at få puttet bolden i kassen i morgen på Gladsaxe Stadion”.

Rasmus Brodersen, der på grund af karantæne sad over i kampen mod Skive, siger: ”Vi glæder os altid til at spille på hjemmebane. Jeg synes, vi er gode der. Vi skal gøre det svært for dem i morgen, for vi skal have årets første sejr. Vi skal vinde kampen, for det er ikke nok at vi spiller fint. Vi tager det gode med fra de seneste kampe mod Esbjerg og Aarhus Fremad, og det skal udmønte sig i en sejr. Vi har spil og muligheder, så vi skal frem til at score og holde clean sheet”.

Bruttotrup til kampen:
16 Albert Gaub-Jacobsen (målmand)
3 Erik Lindell
4 Adrien Koudelka

5  Rasmus Brodersen
6 Daniel A. Pedersen
  8Darren Sidoel
10 Tim Freriks
11 Flamur Dzelili
15 Søren Ilsøe
17 Yushi Yamaya

19  Christian Wagner
22 Ágúst Hlynsson 
24 Mark Garly Pedersen

25  Filip Mellbin
28 Emiliano Gomez

30 Julius Lind
34 Mikkel Brund
88 O’Vonte Mullings
97 Ahmed Hassan

Godt point i Roskilde
I overværelse af 660 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik AB Gladsaxe et godt point mod FC Roskilde i den 2.…
Turen går til Roskilde
Endnu et tophold venter, når AB Gladsaxe drager til Domkirkebyen Roskilde i morgen fredag den 19. april 2024. Her tager…
Flot 2-1 sejr over Esbjerg!
AB Gladsaxe spillede tidligere i dag på Gladsaxe Stadion, og 491 tilskuere var mødt frem til den 1. kamp i…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.