Så gælder det FC Roskilde

AB Gladsaxe tager i morgen, fredag den 8. september, til Domkirkebyen Roskilde, hvor FC Roskilde tager imod AB i Roskilde Idrætspark kl. 19.00.

FC Roskilde er kommet godt fra start i sæsonen og indtager pt. 3. pladsen i 2. division. FC Roskilde vandt deres seneste kamp med 1-0 i Sundby Idrætspark mod Fremad Amager. FC Roskilde har i løbet af ugen ansat Mikkel Thygesen som ny cheftræner. Kampen mod AB fredag aften bliver således Mikkel Thygesens første kamp med ansvaret på sidelinjen. Så det bliver sikkert et motiveret Roskilde-hold, der vil vise sig frem overfor deres nye træner.

AB ligger stadigvæk i Top 6, selv om det blev til et nederlag i lørdagens kamp mod Esbjerg fB på Gladsaxe Stadion. AB kommer til kampen med 120 minutters pokalkamp i benene efter tirsdagens sejr på 4-3 over SfB-Oure FA i Svendborg. Hørður Askham spiller EM-kvalifikationskampe med det færøske landshold og kan ikke deltage i kampen.

 

Rasmus Brodersen siger dagen før kampen: “Vi glæder os utroligt meget til kampen i morgen. En kamp i Top 6. Vi har i løbet af ugen fået en sejr i cup’en, og det var meget vigtigt for os. De unge spillere og dem, der ikke har spillet så meget, fik godt med spilletid, og det er vigtigt.

Vi skal også vise nogle af de gode takter, vi viste mod Esbjerg, hvor vi fik bragt vores intensitet med i spillet og viste, at vi kan spille rigtig godt, også mod et godt hold som Esbjerg. Når vi har intensitet i vores spil, så kan vi drille alle hold. Så vi glæder os rigtig meget, og som altid arbejder vi målrettet og koncentreret med opgaven, så vi kan sætte vores præg på kampen.”

David Roufpanah giver disse ord som optakt til kampen: “Så gælder det Roskilde og jagten på tre point. Det har været en intensiv uge med pokalkamp i Svendborg. Vi har nogle udfordringer i truppen med spillere, der ikke er til rådighed. Men sådan er det jo i fodbold.

 

Vi har selvfølgelig kigget på Roskilde, men de har fået en ny træner, og jeg tror ikke, at vi kan forvente helt den samme måde at spille på som i deres forrige kampe. Med en ny træner kommer der altid et nyt udtryk i spillet, lidt ændringer i taktikken og selvfølgelig en masse ny energi. Så det bliver en hård kamp, men vi er godt forberedte.”

DSC 1019

I bussen til kampen mod FC Roskilde sidder følgende spillere:

  1 Indy Groothuizen  3 Erik Lindell  4 Adrien Koudelka  5 Rasmus Brodersen10 Layton Ndukwu11 Killian van Mil16 Albert Gaub-Jacobsen18 Lucas Ørneborg19 Christian Wagner21 Ilias Namli22 Tim Freriks24 Mark Garly26 Christian Espensen Troelsen27 Emiliano Arrieta28 Emiliano Gomez

37 Frederik Lindgaard

30 Julius Lind

35. Pachanga Kristensen

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.