Prøve samarbejde mellem AB og Genkrus – Gå grønt med genbrugelige krus!

AB templates 16AB og Genkrus går hånd i hånd for at skabe en mere bæredygtig og miljøvenlig oplevelse for vores fans! Vi er stolte over at introducere et nyt tiltag, der vil prøves af til den kommende hjemmekamp. Vi har nemlig til kampen mod Esbjerg fået genanvendelige krus på stadion.

Nu kan du nyde dine favoritdrikke i vores flotte, holdbare og genbrugelige krus. Disse krus er designet til at kunne vaskes igen og igen, hvilket betyder, at de ikke behøver at ende som affald. I stedet vil vi gerne bede dig, som tilskuer, til at smide dine brugte krus i de dedikerede containerne, der er placeret rundt omkring på tribunen.

Ved at bruge genbrugelige krus reducerer vi affaldsmængden og mindsker vores miljømæssige fodaftryk. Det er en lille, men vigtig handling, der kan gøre en stor forskel. Sammen kan vi gøre vores tribune mere bæredygtig og bevare naturen for fremtidige generationer.

Vi håber at få implementeret konceptet permanent til den kommende sæson.

Gå grønt med AB og Genkrus – for en mere bæredygtig oplevelse på tribunen!

Bliv AB A/S' nye SoMe...
AB/ AS søger en kreativ Social Medie Influencer til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Placering: Søborg, Danmark Ansvarsområder: Producere…
Erik Lindell vender hjem til...
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med Degerfors IF, der giver højre back Erik Lindell mulighed for at vende…
AB A/S henter Marco Ramkilde
Akademisk Boldklub A/S har indgået en aftale med angriberen Marco Ramkilde som kommer til fra Aalborg BK.   “Marco er…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.