God vind til AB

I morgen lørdag den 21. oktober spiller AB på udebane mod Brabrand IF. Hvis ellers vejrguderne tillader det, så drager AB Gladsaxe endnu engang til Aarhus for at møde Brabrand IF i morgen lørdag den 21. oktober. Dommer Jonas Bøgelund fløjter kampen i gang kl. 14.00.

Det er første kamp i anden halvdel af sæsonen, hvor AB skal møde samtlige hold i 2. division endnu engang. I de to klubbers første opgør i august måned på Gladsaxe Stadion endte kampen 1-1. Brabrand IF brage sig foran i det 31. minut og Tim Freriks udlignede i det 69. minut.

AB har ofte bøvlet med Brabrand IF og har haft det svært. Brabrand IF står lavt på banen og det kan være svært at finde rum at spille i. AB har som regel masser af spil, men Brabrand IF ligger og lurer på omstillinger, som kan blive rigtig farlige. Brabrand IF har Tobias Wittus Olesen i karantæne. Efter sidste lørdags uafgjorte kamp, er AB ude af top-6 og indtager nu 7. pladsen med 14 point. Brabrand IF indtager 11. pladsen med 6 point.

Rasmus Brodersen udtaler: ”Det var et ærgerligt resultat på hjemmebane sidste lørdag mod Skive IK. Vi skal skabe flere chancer og være bedre og skarpere på den sidste tredjedel. Det mest positive er, at vi holder nullet og holder dem fra chancer. Sådan en kamp skal vi vinde. I weekendens kamp mod Brabrand skal vi forsøge at skabe flere chancer og stadigvæk holde nullet. Vi skal kunne spille under forholdene og hente tre point. Det er det eneste, der tæller. Humøret i truppen er godt. Vi er ærgerlige over, at vi ikke vinder, for vi går efter at vinde alle kampene. Men troen er der 110%.”

Cheftræner David Roufpanah fortsætter: ”I forhold til sidste kamp skal vi spille en del hurtigere. Brabrand er en anden type hold end Skive, så vi skal angribe og forsvare på en anden måde. Vi har haft rigtig god energi i træningen i ugens løb og spillerne er klar til kamp. Vi ved, at det er en fysisk modstander, vi skal møde. De arbejder godt sammen og vi skal være forberedt på en kamp med høj energi”.

Trænerteamet vælger startopstilling ud fra følgende spillere:

1 Indy Groothuizen

3 Erik Lindell

4 Adrien Koudelka

5 Rasmus Brodersen

6 Daniel A. Pedersen

8 Darren Sidoel

10 Layton Ndukwu

11 Killian van Mil

15 Søren Ilsøe

16 Albert Gaub-Jacobsen

19 Christian Wagner

21 Ilias Namli

22 Tim Freriks

24 Mark Garly Pedersen

28 Emiliano Gomez

29 Ibrahim Doumbia

30 Julius Lind

33 Hakim Sighaoui

40 Hørður Askham

Udsalg på udvalgte varer
Bliv klædt på til pokalfodbold! Få op til 25% rabat på AB merchandise inden kvartfinalen mod FC Nordsjælland! Udforsk vores…
Gratis pokalkamp for Gladsaxe og...
Når AB den 6. december kl. 18:00 møder FC Nordsjælland i den første kamp af Oddset Pokalens kvartfinale, vil det…
Hjemmebanekampen mod FC Nordsjælland flyttes...
Som meddelt tidligere i dag har Gladsaxe Kommune valgt at lukke Gladsaxe Stadion for i år på grund af en…

Tilmeld Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud samt spændende nyheder.